ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Άνιση» η αντιμετώπιση των πληγέντων της Σκοπέλου

άνιση-η-αντιμετώπιση-των-πληγέντων-210482

Απόφαση διαμαρτυρίας εξέδωσε το Δημοτικό συμβούλιο της Σκοπέλου, σχετικά με την «άνιση αντιμετώπιση που έχουν οι πλημμυροπαθείς της Σκοπέλου, σε σχέση με τους πλημμυροπαθείς άλλων περιοχών της Ελλάδας, όσον αφορά την άμεση αποζημίωσή τους».

Την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου, με την οποία ζητείται να καταβληθεί έκτακτο επίδομα στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της Σκοπέλου, που επλήγησαν από τις πλημμύρες στις 22 και 23 Σεπτέμβρη 2015, κατέθεσαν ως αναφορά στους Υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών οι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου και Γιώργος Λαμπρούλης.

Συγκεκριμένα, το Δημοτικό συμβούλιο Σκοπέλου, αποφάσισε ομόφωνα «να ισχύσει και για τους πληγέντες της Σκοπέλου το ίδιο καθεστώς αποζημιώσεων, με τους πλημμυροπαθείς της δυτικής Αττικής. Να αποφασιστεί, δηλαδή, από την κυβέρνηση η καταβολή έκτακτου επιδόματος ποσού 5.000 ευρώ στα νοικοκυριά και 8.000 ευρώ στις επιχειρήσεις, οι οποίες επλήγησαν από τις πλημμύρες της 22ας και 23ης Σεπτεμβρίου 2015, ώστε να υπάρχει ίση μεταχείριση των πληγέντων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου