ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πολύωρη διακοπή νερού στη Σκιάθο λόγω ξαφνικής βλάβης

πολύωρη-διακοπή-νερού-στη-σκιάθο-λόγω-214538

Πολύωρη διακοπή νερού σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Σκιάθο, λόγω ξαφνικής βλάβης που σημειώθηκε στο αντλιοστάσιο αποχέτευσης που βρίσκεται στη θέση Κβούλι.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, η ΔΕΥΑ Σκιάθου ενημέρωσε το καταναλωτικό κοινό ότι θα πραγματοποιηθεί αναγκαστική γενική διακοπή υδροδότησης έως και σήμερα το απόγευμα. Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες, ωστόσο, που διήρκεσαν πέντε περίπου ώρες, δόθηκε σταδιακά νερό χθες το βράδυ στο νησί από μια γραμμή.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ Σκιάθου, Παναγιώτη Διολέττα, ο οποίος επεσήμανε ότι το πρόβλημα θα αποκατασταθεί πλήρως σήμερα, ενώ τόνισε παράλληλα ότι καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια από τους τεχνικούς της ΔΕΥΑ Σκιάθου, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς, προκειμένου να δοθεί σταδιακά νερό στο νησί, με μειωμένη, αρχικά, ροή, για την κάλυψη των αναγκών των νοικοκυριών.

Στο μεταξύ, οι μαραθώνιες προσπάθειες μερικής αποκατάστασης του προβλήματος διήρκεσαν όλο το βράδυ, με τα συνεργεία να βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου να δοθεί, έστω και με χαμηλή πίεση, σε πρώτη φάση, η υδροδότηση στα σπίτια του νησιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου