ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δίνουν παλμό στο νησί οι Οδηγοί της Σκιάθου

δίνουν-παλμό-στο-νησί-οι-οδηγοί-της-σκι-238748

Μεγάλη δράση διοργανώνεται σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου στη Σκιάθο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυσή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, από το Τοπικό Τμήμα Σκιάθου. Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για «ένα παιχνίδι πόλης! Μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό!»

Παιδιά και οι νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να μάθουν, να προβληματιστούν και να μεταδώσουν τον δικό τους ξεχωριστό παλμό.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 16:00 έως τις 18:30 ξεκινώντας από την Οδηγική Εστία «Νίτσα Παναγιώτου» και συνεχίζοντας στα στενά δρομάκια του νησιού, στην παραλία με κατάληξη στο πάρκο μπροστά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, όπου θα γίνει το κλείσιμο της εκδήλωσης.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων.

Με δυναμικά προγράμματα μέσα σε αυτοδιοικούμενες ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους: Μανώλη Λάζο (στο τηλέφωνο 6973187163) και Γιαννούλα Κοκολιού στο τηλέφωνο (6972241464).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου