ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διεθνής ο «Ντάνος»

διεθνής-ο-ντάνος-262451

Πρόταση για να πάρει μέρος στο Survivor της Αμερικής στον Αμαζόνιο, φέρεται να έχει δεχθεί ο νικητής του ριάλιτι Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, του έγινε πρόταση από το Survivor της Αμερικής να πάρει μέρος ως νικητής του ελληνικού Survivor. Το κόνσεπτ θέλει τους νικητές των παιχνιδιών επιβίωσης να ταξιδεύουν στον Αμαζόνιο και να ζουν την απόλυτη εμπειρία δράσης.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό δεν θα πρέπει μόνο να συμφωνήσει ο παίκτης, αλλά και να γνωρίζει καλά αγγλικά, καθώς όλη η παραγωγή θα γυριστεί στα αγγλικά. Σε αντίθετη περίπτωση κάποιος άλλος μπορεί να πάει στη θέση του μετά από επιλογή.

Ο Σκιαθίτης με τις ανεξάντλητες δυνάμεις, μετά την νίκη του παραμένει χαμηλών τόνων, κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις και δίνει επιλεγμένες συνεντεύξεις. Ο υπερπαίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος ανακηρύχτηκε νικητής προκαλώντας ενθουσιώδεις αντιδράσεις και εκδηλώσεις λατρείας, φαίνεται ότι ετοιμάζεται να ανοίξει νέα λαμπρή σελίδα δράσης σε διεθνές επίπεδο αυτή τη φορά.

Μάλιστα, η παραγωγή του Survivor της Αμερικής, ζήτησε από τον Ατζούν Ιλίτζαλι την άδεια να πάρει μέρος ο νικητής του τούρκικου και του ελληνικού Survivor, και εκείνος, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, δέχτηκε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου