ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διεθνής προβολή της Σκοπέλου

διεθνής-προβολή-της-σκοπέλου-265013

Στα καλύτερα της Ελλάδας σύμφωνα με την Telegraph

Διεθνή απήχηση έχουν οι φυσικές ομορφιές της Σκοπέλου, με το νησί να κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα με τα 19 καλύτερα νησιά της Ελλάδας που συνέταξε η βρετανική εφημερίδα Telegraph. Κάθε επιλογή συνοδεύεται από τον λόγο που η ομάδα της εφημερίδας ξεχώρισε το κάθε νησί, είτε είναι η ιστορία του, οι παραλίες, το φαγητό, η αρχιτεκτονική είτε τα ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με την αναλυτική λίστα και τη σειρά κατάταξης, στα 19 καλύτερα νησιά της Ελλάδας καταγράφονται τα εξής: Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Δήλος, Μύκονος, Κρήτη, Κεφαλονιά, Κουφονήσια, Ύδρα, Άνδρος, Σύμη, Σκύρος, Κάρπαθος, Σκόπελος, Σαντορίνη, Νίσυρος, Λέσβος, Ρόδος, Λευκάδα, Πάτμος.

Το νησί των Βορείων Σποράδων αναδεικνύεται το καλύτερο για τις βίλες και τα μοναστήρια του, και όπως υπογραμμίζουν φορείς της Σκοπέλου είναι πάρα πολύ σημαντικό κάθε δημοσίευμα, διότι συμβάλλει αποφασιστικά στην ευρύτερη προβολή στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η βρετανική αγορά, παράλληλα, είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι αντιπροσωπεύει την κορυφαία τουριστική δύναμη στον διεθνή τουριστικό χάρτη του νησιού.

Όπως επισημαίνουν παράλληλα επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο πεδίο του τουρισμού, κάθε αφιέρωμα ενισχύει το διεθνές ενδιαφέρον και είναι, παράλληλα, πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Σκόπελος φιγουράρει μεταξύ των νησιών που δίνουν το στίγμα τους στο εξωτερικό, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολυάριθμων επισκεπτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου