ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πτήσεις της «Volotea» στη Σκιάθο

πτήσεις-της-volotea-στη-σκιάθο-267416

Απευθείας πτήσεις προς Σκιάθο θα πραγματοποιήσει η αεροπορική εταιρία Volotea από τις 25 Μαΐου του 2018, ενισχύοντας τον δίαυλο επικοινωνίας με την ιταλική αγορά.

Στο μεταξύ ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στη διεθνή τουριστική έκθεση TTG 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι Ιταλίας από τις 12 έως και τις 14 Οκτωβρίου. Το νησί της Σκιάθου εκπροσώπησαν ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Γιολδάσης, συνοδευόμενοι από τουριστικούς πράκτορες και επιχειρηματίες του νησιού όπως ο κ.κ. Στερεόπουλος και Λιγνός.

Ο δήμαρχος Σκιάθου πραγματοποίησε σημαντικές συναντήσεις τόσο με τους διευθύνοντες συμβούλους των αεροπορικών εταιρειών Blue Panorama, Volotea, Meridiana, όσο και με τους μεγαλύτερους Ιταλούς tour operators. Στις συναντήσεις αυτές, ο δήμαρχος αποκόμισε τα θετικότερα σχόλια για το νησί της Σκιάθου, και ειδικότερα η «Volotea» τού ανακοίνωσε ότι για την τουριστική περίοδο του 2018 οι πτήσεις της εταιρείας προς Σκιάθο θα ξεκινήσουν για πρώτη φορά από τις 25 Μαΐου. Οι πρώτες αυτές πτήσεις θα πραγματοποιηθούν από Βενετία και Νάπολη, ενώ από τα μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις από Τορίνο και Μπάρι.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν επαφές με τηλεοπτικά κανάλια και εκδοτικούς οίκους, με τον δημάρχο να παραθέτει συνέντευξη στη «Travel Quodiatiano», τη μεγαλύτερη εφημερίδα του τουριστικού κλάδου της Ιταλίας, αλλά και με μεγάλη απήχηση στο ιταλόφωνο κοινό της Ελβετίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου