ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ιταλοί δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν τη Σκιάθο

ιταλοί-δημοσιογράφοι-επισκέφθηκαν-τ-277006

Δημοσιογραφική αποστολή του διακεκριμένου ιταλικού τουριστικού περιοδικού «In Viaggio» φιλοξενήθηκε από τον Δήμο Σκιάθου στο διάστημα από 2 έως 6 Οκτωβρίου.

Το δημοσιογραφικό ταξίδι διοργανώθηκε από τον Δήμο Σκιάθου προκειμένου να ενισχυθεί το τουριστικό ρεύμα που προέρχεται από τη συγκεκριμένη χώρα.

Το συγκεκριμένο ιταλικό περιοδικό με 70.000 πωλήσεις ανά μήνα στην αγορά της Ιταλίας, θα αφιερώσει εκτεταμένο ρεπορτάζ στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει το νησί της Σκιάθου, με τίτλο «Green Skiathos». Η συγκεκριμένη έκδοση του «In Viaggio», που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαρτίου, θα περιέχει αφιερώματα στις περίφημες περιπατητικές διαδρομές του νησιού, στις δράσεις που μπορεί να πραγματοποιήσει ο επισκέπτης, όπως ποδηλασία στα καταπράσινα μονοπάτια και καταδύσεις. Επίσης, θα υπάρχει αναφορά στα τοπικά εδέσματα του νησιού, όπως παρουσιάστηκαν στους Ιταλούς δημοσιογράφους Vannina Patane και Massimo Ripani, από τον Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου.

Ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Ιταλία κα Ελένη Σαρηκώστα, στοχεύει στην ανάδειξη της πλούσιας φυσικής ομορφιάς του νησιού προβάλλοντας το πράσινο και τις δράσεις που μπορούν να πραγματοποιήσουν οι επισκέπτες του νησιού, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου