ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Λίφτιγκ στο αεροδρόμιο Σκιάθου

λίφτιγκ-στο-αεροδρόμιο-σκιάθου-283005

Εργασίες βελτίωσης της εικόνας του αερολιμένα

Σειρά παρεμβάσεων καταγράφοντα στην ατζέντα των υπευθύνων της Φραπόρτ για το αεροδρόμιο της Σκιάθου, προκειμένου να αλλάξει όψη, να εξωραϊστεί η εικόνα του και να γίνει πιο λειτουργικό για τους πολυάριθμους επισκέπτες του νησιού.

Το αρχικό πλάνο των παρεμβάσεων που ανακοίνωσε η εταιρεία για τη Σκιάθο παράλληλα με τα δεκατέσσερα περιφερειακά αεροδρόμια, περιλαμβάνει επέκταση και αναδιαμόρφωση του τερματικού σταθμού, αναδιοργάνωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών, αύξηση της συνολικής έκτασης του αεροσταθμού σε 9.511 m2 με την επέκταση υπαρχόντων κτιρίων, αύξηση των σταθμών Check-in (από 9 σε 10), αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών (από 3 σε 4) και διπλασιασμό των ζωνών παραλαβής αποσκευών (από 1 σε 2).

Ο εξωραϊσμός του παλιού τέρμιναλ και η χρήση του από την επόμενη σεζόν, παραμένει ένα από τα σημαντικά κεφάλαια για την Φραπόρτ, ενώ όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο airport manager Στέφανος Λαμπρόπουλος, το παλιό τέρμιναλ που δεν χρησιμοποιείται θα ανακαινιστεί, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών του αεροδρομίου. Ο κύριος όγκος των εργασιών θα γίνουν στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί έγκαιρα, πριν την έναρξη της καινούργιας.

Στο μεταξύ, είναι ορατές οι πρώτες παρεμβάσεις που έγιναν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολυάριθμων επισκεπτών, οι οποίες είναι προπομπός των εργασιών μεγαλύτερης κλίμακας που θα πραγματοποιηθούν στη βασική διεθνή πύλη εισόδου του νησιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου