ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διεθνές συνέδριο για τη βιώσιμη ανάπτυξη

διεθνές-συνέδριο-για-τη-βιώσιμη-ανάπτ-291967

To 18ο Διεθνές Συνέδριο ERSCP Greece 2017 με κύριο θέμα τον Οικολογικό Σχεδιασμό & Σχεδιασμό για Βιώσιμη Ανάπτυξη θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Skiathos Palace από σήμερα Κυριακή 1η Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.

Το ERSCP είναι ένα από τα πιο αξιόλογα συνέδρια της Ευρώπης στον τομέα του και έχει πραγματοποιηθεί περιοδικά από το 1994. Οι ERSCPs ευνοούν τις συζητήσεις για τα βασικά ζητήματα της βιώσιμης κατανάλωσης και παραγωγής, ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων, εμπειριών και προτάσεων SCP και τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής (και παγκόσμιας) κοινότητας έρευνας και πρακτικής για τη βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή.

Περισσότερες από 400 ενδιαφερόμενοι από επιχειρήσεις, πόλεις και κοινότητες, δημόσιους φορείς, πανεπιστήμια, ινστιτούτα και ερευνητικά κέντρα, ΜΚΟ, ΜΜΕ, επαγγελματικές ενώσεις, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων αναμένεται να παραστούν.

Μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η μηδενική διαχείριση αποβλήτων, η οικολογική καινοτομία, η αειφορία, η πράσινη αποδοτικότητα και πολλά ακόμη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου