ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ενταση και φραστικό επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου

ενταση-και-φραστικό-επεισόδιο-στο-δημ-292282

Διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Κωνσταντόπουλου από την ομάδα πλειοψηφίας

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η αναδιάρθρωση του ΔΣ της ΔΕΥΑ Σκιάθου κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Κωνσταντόπουλου από την ομάδα πλειοψηφίας.

Αφορμή για τη διαγραφή του μέλους της ομάδας πλειοψηφίας αποτέλεσε το σοβαρό φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε, όταν ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιώργος Κωνσταντόπουλος εξέφρασε με σφοδρότητα την αντίδρασή του αλλά και τις αντιρρήσεις του για την αναδιάρθρωση του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ, προς τον δήμαρχο Σκιάθου Δημήτρη Πρεβεζάνο, κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την πρόταση του δημάρχου που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του ΔΣ Λευτέρης Βιολέτας αντικαταστάθηκε από τον Παναγιώτη Διολέττα, πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής.

Στην τοποθέτησή του, ο δήμαρχος Σκιάθου ανέφερε πως όλοι δοκιμάζονται, ενώ τόνισε από την πλευρά του ότι η αναδιάρθρωση θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία της ΔΕΥΑΣ.

Παίρνοντας τον λόγο, ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Σκιάθου εξέφρασε το ερώτημα γιατί δεν ενημερώθηκε από τον δήμαρχο για την αντικατάστασή του, ενώ λίγο πριν αποχωρήσει από την συνεδρίαση για λόγους ευθιξίας, σημείωσε ότι έκανε το καλύτερο δυνατό για τη ΔΕΥΑΣ Σκιάθου και θα συνεχίσει να προσφέρει στο νησί από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Λόγω του φορτισμένου κλίματος που δημιουργήθηκε μετά την οργισμένη αντίδραση του κ. Κωνσταντόπουλου την ώρα της ψηφοφορίας για την αναδιάρθρωση, διακόπηκε η συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η συνεδρίαση συνεχίστηκε μετά από λίγο, με τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου