ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Λάτρης της Αλοννήσου ο Νέρι Καστίγιο

λάτρης-της-αλοννήσου-ο-νέρι-καστίγιο-344293

Ενθερμος φίλος της Αλοννήσου είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Νέρι Καστίγιο, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι παράλληλα δεινός ψαράς και πραγματοποιεί τακτικά αλιευτικές «εξορμήσεις» με εντυπωσιακά τρόπαια.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπέδων επί πολλά χρόνια, επισκέφτηκε το νησί στη διάρκεια του περασμένου χειμώνα, μαγεύτηκε από το τοπίο και πέρασε σχεδόν όλο το φετινό καλοκαίρι στην Αλόννησο με ψάρεμα και ήρεμες διακοπές.

Ο ίδιος είναι απλός, προσιτός και ιδιαίτερα αγαπητές στην τοπική κοινωνία, όπως μετέφεραν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ κάτοικοι του νησιού που τον έχουν γνωρίσει, τονίζοντας παράλληλα, ότι κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει εξοχική κατοικία στο συγκεκριμένο νησί των Βορείων Σποράδων.

Ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος είναι φανατικός φίλος του ψαρέματος, θεάται τακτικά να ψαρεύει στο νησί παρέα με φίλους, οι οποίοι μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα.

Ο Καστίγιο ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στους φιλικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την περίοδο 2006/07. Τη φόρμα του αυτή επιβεβαίωσε και στους επίσημους αγώνες, καθώς έκανε την πιο παραγωγική του χρονιά του με τους ερυθρόλευκους σημειώνοντας 12 τέρματα. Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στους οπαδούς του Ολυμπιακού, καθώς αναφερόταν συχνά στην αγάπη του για την ομάδα.

Θεωρήθηκε ένα απ’ στα σπουδαιότερα ταλέντα του Ολυμπιακού την τελευταία 20ετία, αγωνίστηκε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και την Μάντσεστερ Σίτι και τη Ράγιο Βαγεκάνο, πρωταγωνιστώντας στα γήπεδα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου