Χαρούμενη εκδήλωση για παιδιά

Τελευταία ενημέρωση: 2017-08-06, 17:31:11
Χαρούμενη εκδήλωση για παιδιά

Με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2016 - 2017 για τον Παιδικό Σταθμό, ο Δήμος Σκιάθου, ο πρόεδρος της επιτροπής Νίκος Αναγνώστου και το παιδαγωγικό προσωπικό ετοίμασαν μια μικρή έκπληξη για τα 65 παιδιά που αποφοίτησαν από το πρώτο τους σχολείο το 2017 και τους γονείς τους.

Η καλλιτεχνική ομάδα «La petite marguerite» με τους γλυκύτατους σαπουνοφουσκολόγους της, Καριοφύλλη και Βάσια, και με στοιχεία από το θέατρο, τον χορό, την τέχνη της ακροβατικής και του θεάτρου δρόμου, δημιούργησε μια διαδραστική performance σαπουνόφουσκας.

Ένα θεματικό show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες ζωντάνεψε μπροστά στα μάτια των μικρών παιδιών, τα οποία ενθουσίασε και ξεκίνησαν ένα ονειρεμένο παιχνίδι με αυτές.

Η άπειρη μαγεία του αέρα φούσκωσε από χαρά τις ευαίσθητες ψυχούλες των μικρών παιδιών και γιγάντωσε τις σαπουνόφουσκες που έκλεισαν μέσα τους δασκάλες, παιδιά, γονείς, γιαγιάδες, παππούδες, μα και τις αναμνήσεις μιας χρονιάς με γέλια, συγκινήσεις μα και αταξίες.

Τα χαμόγελα και φυσικά οι εκατομμύρια σαπουνόφουσκες είπαν το πιο γλυκό αντίο στους μικρούς μαθητές που τώρα ανοίγουν τα φτερά τους για τη σχολική ζωή που ξεκινά. Την εκδήλωση αυτή στήριξαν η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου και τα εστιατόρια El Greco και Μουράγιο.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
8
=