ΑΘΛΗΤΙΚΑ

150 αθλητές στην Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα στη Σκόπελο

150-αθλητές-στην-διεθνή-ιστιοπλοϊκή-εβδο-370410

Ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Κολυμβητικός Όμιλος Σκοπέλου ως αρωγός του διοργανωτή Ναυτικού Ομίλου Ανοιχτής Θάλασσας Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων συνδιοργανώνουν τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου, με σημείο εκκίνησης το Νέο Κλίμα Σκοπέλου και τελετή λήξης στο λιμάνι της Σκοπέλου από 7-13 Αυγούστου 2017.

Ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Κολυμβητικός Όμιλος Σκοπέλου (Ν.Ι.Κ.Ο.Σ.) υποδέχεται στη Σκόπελο για 5η χρονιά τη «Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου» σε μια εβδομάδα γεμάτη ιστιοπλοϊκή δράση, με τη πολύ σημαντική συμβολή και στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Τα σκάφη εκκινούν αγωνιστικά, όπου περισσότεροι από 150 αθλητές θα αγωνιστούν σε όρτσα – πρίμα ή inshore διαδρομές, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Η εβδομάδα συνεχίζεται γεμάτη δυναμισμό και πολλαπλές επιλογές που θα φέρουν την πολυπόθητη πρωτιά, στα σκάφη των διαφόρων κατηγοριών, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν την απαράμιλλη ομορφιά της Σκοπέλου.

Η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα (ΔΙΕΒΑ), είναι μια αθλητική διοργάνωση, υψηλού επιπέδου με πανελλήνιο, ευρωπαϊκό και διεθνή χαρακτήρα που αναδεικνύει και προάγει τον ναυταθλητισμό και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων είναι παρούσα και στηρίζει άλλη μια πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση. Από την Δευτέρα 7 Αυγούστου και μέχρι τις 13 του μήνα η Σκόπελος όπου θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους αθλητές και τους φίλους του αθλήματος, κάτι που είναι και το ζητούμενο για την Περιφέρεια, η προσέλκυση ακόμη περισσότερων επισκεπτών στα νησιά μας, αλλά και στον ορεινό όγκο της Μαγνησίας.»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου