ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δελφινάκι κοντά σε λουόμενους! (vid)

δελφινάκι-κοντά-σε-λουόμενους-vid-386422

Βγήκε μέχρι την παραλία στην Καστάνη Σκοπέλου και κάθισε να το χαϊδέψουν!

Με επιφωνήματα αρχικά έκπληξης και στη συνέχεια θαυμασμού αντέδρασαν οι λουόμενοι στην παραλία Καστάνη της Σκοπέλου, μόλις αντίκρισαν ένα τρισχαριτωμένο δελφίνι να πλησιάζει προς την ακτή. Μικροί και μεγάλοι που βρίσκονταν στην ακτή, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, έσπευσαν να απαθανατίσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα το φιλικό δελφινάκι, που δεν δίστασε να τους προσεγγίσει και να δεχτεί τα χάδια τους, πριν απομακρυνθεί και πάλι στο απέραντο γαλάζιο.

Ντόπιοι και επισκέπτες αντιμετωπίζουν με τον ίδιο πάντα θαυμασμό κάθε δελφίνι που αντικρίζουν, προτρέποντας μάλιστα τα μικρά παιδιά να εξοικειωθούν μαζί τους. Έτσι έγινε και με δελφινάκι που προσέγγισε πρόσφατα την παραλία της Καστάνης, η οποία έγινε διάσημη, διότι αποτέλεσε μαζί με άλλες περιοχές της Σκοπέλου, το φυσικό σκηνικό προκειμένου να γυριστεί η ταινία «Μάμα μία».

Το βίντεο με το χαριτωμένο δελφινάκι κάνει τον γύρο των ηλεκτρονικών μέσων, προσελκύοντας τα βλέμματα δεκάδων διαδικτυακών χρηστών. Το θέαμα είναι πράγματι μοναδικό και ιδιαίτερα τρυφερή η στιγμή που το δελφίνι αναζητάει και δέχεται τα χάδια του κόσμου. Ανάλογο φαινόμενο πιθανόν να έχει καταγραφεί και σε άλλες περιοχές ή σε άλλες παραλίες, αλλά η εικόνα που καταγράφηκε στην παραλία της Καστάνης έχει αποτυπωθεί με πολύ τρυφερά συναισθήματα στις καρδιές όσων βρέθηκαν εκεί και αντίκρισαν το μοναδικό θέαμα.

Το φαινόμενο δεν φαίνεται πως είναι πάντως και τόσο σπάνιο αφού πριν λίγες μέρες ένα κοπάδι από δελφίνια έκανε ακροβατικά λίγα μέτρα μακριά από την παραλία της Ακράτας.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου