Διεθνής προβολή της Σκοπέλου

Τελευταία ενημέρωση: 2017-07-16, 14:29:08
Διεθνής προβολή της Σκοπέλου

Διεθνή απήχηση έχουν οι φυσικές ομορφιές της Σκοπέλου, με το νησί του «Μάμα μια» να κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα με τα 19 καλύτερα νησιά της Ελλάδας που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Telegraph. Κάθε επιλογή συνοδεύεται από τον λόγο που η ομάδα της εφημερίδας ξεχώρισε το κάθε νησί, είτε είναι η ιστορία του, οι παραλίες, το φαγητό, η αρχιτεκτονική ή τα ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με την αναλυτική λίστα και τη σειρά κατάταξης, στα 19 καλύτερα νησιά της Ελλάδας καταγράφονται τα εξής : Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Δήλος, Μύκονος, Κρήτη, Κεφαλονιά, Κουφονήσια, Ύδρα, Άνδρος, Σύμη, Σκύρος, Κάρπαθος, Σκόπελος, Σαντορίνη, Νίσυρος, Λέσβος, Ρόδος, Λευκάδα, Πάτμος.

Το νησί των Βορείων Σποράδων αναδεικνύεται το καλύτερο για τις βίλες και τα μοναστήρια του, και όπως υπογραμμίζουν φορείς της Σκοπέλου είναι πάρα πολύ σημαντικό κάθε δημοσίευμα, διότι συμβάλλει αποφασιστικά στην ευρύτερη προβολή στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η βρετανική αγορά, παράλληλα, είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι αντιπροσωπεύει την κορυφαία τουριστική δύναμη στον διεθνή τουριστικό χάρτη του νησιού.

Όπως επισημαίνουν παράλληλα επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο πεδίο του τουρισμού, κάθε αφιέρωμα ενισχύει το διεθνές ενδιαφέρον και είναι, παράλληλα, πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Σκόπελος φιγουράρει μεταξύ των νησιών που δίνουν το στίγμα τους στο εξωτερικό, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολυάριθμων επισκεπτών.

Στο μεταξύ, εικόνες της Σκοπέλου περιλήφθηκαν στο Discovergreece.com, την ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, που μεταφέρει το ταξιδιωτικό κοινό στο ελληνικό καλοκαίρι. Με ξεχωριστό οπτικοακουστικό περιεχόμενο και αφιερώματα γεμάτα αλμύρα, το κοινό ταξίδεψε από τις μοναδικές προτάσεις διακοπών σε ονειρικούς παραθαλάσσιους και νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας. Το πλάνο προβολής των προορισμών στο ταξιδιωτικό κοινό που πραγματοποιήθηκε, περιελάμβανε προώθηση στην ψηφιακή πλατφόρμα και στα social media του Discovergreece.com, που ξεπερνά το 1.000.000 φίλους.

Παράλληλα, το κοινό της Ελλάδας, της Αγγλίας και της Ρωσίας πήρε την πρώτη καλοκαιρινή γεύση με τις «Αυθεντικές καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα» και τους δημοφιλείς προορισμούς της, ενώ «βούτηξε» στις υποσχέσεις των καλοκαιρινών εμπειριών με το «Ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι». Στη συνέχεια, το Discovergreece.com δεσμεύεται να μαγέψει τον επισκέπτη με τις μυρωδιές των «Τοπικών κουζίνων στην Ελλάδα» και τα γραφικά και κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά, αλλά και την κρυφή ομορφιά των μικρότερων γαλαζοπράσινων ελληνικών νησιών.

Το κοινό της Γερμανίας και της Γαλλίας, ονειροπόλησε και αυτό στις πανέμορφες διαδρομές που προσφέρει το «Ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι» και θα απόδρασε στα διαμαντένια «Νησιά κοντά στην Αθήνα». Εξεπλάγη από τη μοναδική γοητεία της Αλοννήσου και την αρχοντική όψη της Ύδρας και θαύμασε τους προορισμούς «φιλοτεχνήματα» της Αρχαίας Ολυμπίας και της Ναυπάκτου. Η νεανική Πάτρα και η κατάφυτη Σκόπελος ξεδίπλωσαν τη λάμψη τους στο ταξιδιωτικό κοινό.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
9
=