ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θερμή υποδοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Σκιάθο

θερμή-υποδοχή-του-γιώργου-αγγελόπουλ-393490

Υποδοχή ήρωα επιφύλαξε χθες η Σκιάθος στον θριαμβευτή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος μόλις έφτασε στο νησί έγινε αποδέκτης εκδηλώσεων άκρατου ενθουσιασμού και θαυμασμού από τους δεκάδες θαυμαστές του, που συνωστίζονταν για να τον δουν με την ελπίδα ότι θα φωτογραφηθούν μαζί του.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε χθες το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι της Σκιάθου, όπου πραγματοποιήθηκε λαμπρή εκδήλωση υποδοχής στον νικητή του «Survivor», κατόπιν συνεργασίας της Επιτροπής πολιτισμού, νεολαίας και αθλητισμού του Δήμου Σκιάθου, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου.

Ντόπιοι και επισκέπτες έδωσαν ραντεβού στο ίδιο σημείο συνάντησης, στο ανοιχτό θέατρο του νησιού και στην εκδήλωση υποδοχής, που περιελάμβανε μεταξύ άλλων την προβολή στιγμιότυπων από τις επικές στιγμές του Survivor και της υπερπροσπάθειας του σύγχρονου ήρωα που έκανε παντού γνωστή τη Σκιάθο.

Η άφιξή του στο νησί πολυαναμενόμενη, με δεκάδες αφίσες να προαναγγέλλουν τη βραδιά υποδοχής και τα μπλουζάκια με το logo «Survivor Keep Calm And Meet Danos in Skiathos», τα οποία πωλούνται ήδη σε μαγαζιά του νησιού, λίγες ώρες πριν από την έλευση του Αγγελόπουλου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον και τα βλέμματα.

«Διοργανώσαμε την εκδήλωση για να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον Γιώργο Αγγελόπουλο, για τη σημαντική του βοήθεια για την προβολή του νησιού μας και να του πούμε ότι είμαστε περήφανοι διότι είναι Σκιαθίτης. Πρόκειται για μια ευχαριστήρια υποδοχή», όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Σκιάθου, ο οποίος τόνισε παράλληλα ότι είναι σημαντική η συμβολή του στην τουριστική προβολή του νησιού, τουλάχιστον σε πανελλήνιο επίπεδο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Astra TV, o κόσμος τον χειροκροτούσε και τραβούσε συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες, φωνάζοντάς του συνθήματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου