ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διάσημη πρέσβειρα της Σκιάθου

διάσημη-πρέσβειρα-της-σκιάθου-418911

Η διάσημη Ιταλίδα Ολυμπιονίκης και μοντέλο Τάνια Κανιότο, επισκέπτεται σήμερα το νησί του Παπαδιαμάντη ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Σκιάθου και της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, προκειμένου να περιηγηθεί και να φωτογραφηθεί με φόντο τις φυσικές ομορφιές της Σκιάθου.

Η Τάνια Κανιότο συνοδεύεται από ομάδα δημοσιογράφων και τεχνικών, προκειμένου να γίνουν λήψεις στο νησί, ενώ το φωτογραφικό υλικό θα δημοσιευθεί σε μεγάλα έντυπα μέσα της Ιταλίας, με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ιταλία.

Η διάσημη Ολυμπιονίκης θα μεταβεί στη Σκιάθο με απευθείας πτήση από Ρώμη και αναμένεται να παραμείνει τρεις μέρες. Η σταρ των καταδύσεων, όπως τη χαρακτηρίζουν, έχει κατακτήσει πληθώρα χρυσών μεταλλίων και κατατάσσεται στις κορυφαίες αθλήτριες του χώρου.

Στο μεταξύ, η ιταλική τουριστική αγορά βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, λόγω της δυναμικής που αναπτύσσει και καταλαμβάνει αισίως τη δεύτερη θέση σε επίπεδο διεθνών αφίξεων, με τη βρετανική αγορά να διατηρεί σταθερά την πρώτη θέση.

Ενδεικτική είναι η εικόνα που καταγράφηκε στη διάρκεια της περσινής φουλ σεζόν και ειδικότερα στην περίοδο του Αυγούστου, όπου οι Βρετανοί που ταξίδεψαν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου έφτασαν τις 18.000 περίπου και οι Ιταλοί, αντίστοιχα, τα 15.500 άτομα.

Στόχος των υπευθύνων του τουρισμού είναι να αυξηθούν σταδιακά οι αφίξεις που προέρχονται από την ιταλική αγορά, και κατ’ επέκταση τα σημεία αεροπορικής σύνδεσης, με δεδομένη τη δυναμική εικόνα που παρουσιάζει η ιταλική αγορά.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου