ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η RAI 3 στην Αλόννησο

η-rai-3-στην-αλόννησο-422034

Στην Αλόννησο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες αποστολή της κρατικής τηλεόρασης της Ιταλίας για γυρίσματα στο νησί και το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου.

Η απεσταλμένη του ιταλικού κρατικού καναλιού RAI 3, Ritade Francesco, επισκέφθηκε την Αλόννησο, συνοδευόμενη από τη συνεργάτιδατου Δήμου Σκιάθου σε θέματα δημοσίων σχέσεων και προβολής στην Ιταλία, Ελένη Σαρηκώστα, όπου ξεναγήθηκαν στις παραλίες και τα αξιοθέατα αλλά και στα νησιά τουθαλάσσιου πάρκου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γυρίσματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή αφιερώματος, που θα προβληθεί από την ιταλική κρατική τηλεόραση.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Σκιάθου στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας των Επιτροπών Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής των δύο Δήμων σε θέματα τουριστικής προβολής.

Υπεύθυνη για την οργάνωση της επίσκεψης και της φιλοξενίας της αποστολής στην Αλόννησο ήταν η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου.

Η κ. Αναγνώστου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους επιχειρηματίες του νησιού που συνέβαλαν και αυτή τη φορά στην άριστηφιλοξενία της αποστολής. Ευχαριστεί, επίσης, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκιάθου, Παναγιώτη Διολέττα, καθώς και τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου Σκιάθου σε θέματα τουρισμού, Νίκο Τασιόπουλο, για την άψογη συνεργασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου