ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στην αυλή του Παπαδιαμάντη

στην-αυλή-του-παπαδιαμάντη-432407

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σκιαθίτη συγγραφέα Γιώργου Σανιδά με τίτλο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης: η Βιογραφία», παρουσιάστηκε την περασμένη Κυριακή στην πλατεία Παπαδιαμάντη της Σκιάθου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου και την Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου, Θεοδόσης Τρακόσας. Εισήγηση έκανε η πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Άννα Φαχατίδου, ενώ την παρουσίαση έκανε η φιλόλογος – καλλιτέχνις μέλος της Ένωσης, Νανά Παπαϊωάννου και η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με λίγα λόγια από καρδιάς, δια στόματος του συγγραφέα, Γιώργου Σανιδά.

Κατόπιν η Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος τίμησε το μέλος της Γιώργο Σανιδά για το ήθος, την παρουσία και τη συνολική συγγραφική του δράση, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα.

Αντίστοιχα ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου προσέφερε στις ομιλήτριες της Ένωσης Λογοτεχνών δώρα και παραδοσιακά γλυκά Σκιάθου.

Παραδοσιακά γλυκά Σκιάθου κέρασε ο σύλλογος και σε όλους τους παραβρισκόμενους. Στην επιτυχημένη εκδήλωση παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, αρχών και Υπηρεσιών, Σκιαθίτες και τριάντα άτομα από την Ένωση Λογοτεχνών Β. Ελλάδος.

Ευχαριστούμε όσους στήριξαν αυτή την εκδήλωση καθώς και τον κ. Νίκο Τζούμα από το Skiathos Life για την ηλεκτρονική μετάδοση και τον κ. Κώστα Βαλμά για τη τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου