ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη

ξεκίνησαν-τα-δρομολόγια-από-θεσσαλον-443179

Παραδοσιακά σκοπελίτικα κεράσματα προσφέρθηκαν χθες ως καλωσόρισμα στους 270 επιβάτες του πρώτου δρομολογίου από Θεσσαλονίκη προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Ο Δήμος Σκοπέλου επιφύλαξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θερμό καλωσόρισμα στους πρώτους Θεσσαλονικείς της σεζόν κατά την επιβίβασή τους στο Flying Cat 4 της Hellenic Seaways, ενώ κατά την αποβίβαση στη Σκόπελο, διανεμήθηκε στους επισκέπτες του νησιού ενημερωτικό υλικό.

Σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα, καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου θα πραγματοποιούνται πέντε δρομολόγια την εβδομάδα από το Flying Cat 4, χωρητικότητας 440 επιβατών, εκτός Τρίτης και Τετάρτης, και από τις αρχές Ιουλίου τα δρομολόγια θα είναι καθημερινά.

Είναι η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιούνται δρομολόγια στη συγκεκριμένη γραμμή από την Hellenic Seaways, και όπως εκτιμούν επαγγελματίες και φορείς των νησιών θα υπάρξει αύξηση των αφίξεων κατά τη φετινή σεζόν, διότι τα νησιά των Βορείων Σποράδων είναι δημοφιλείς προορισμοί, και ταυτόχρονα το λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι πύλη για όλη τη βόρεια Ελλάδα.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η αντιδήμαρχος Σκοπέλου, Αθηνά Ντάκη, επεσήμανε ότι είναι υψηλές οι προσδοκίες όλων των επαγγελματιών και των κατοίκων του νησιού, με δεδομένα τα πολύ θετικά μηνύματα που καταφθάνουν στη Σκόπελο. Παράλληλα, η ίδια αναφέρει ότι η κίνηση του τριημέρου θα εξελιχθεί θετικά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ιδιοκτητών καταλυμάτων.

Ο πράκτορας της Hellenic Seways στη Γλώσσα, Νίκος Τριανταφύλλου, αναφέρει από την πλευρά του ότι «φέτος περιμένουμε περισσότερες αφίξεις Θεσσαλονικέων στο νησί, διότι ο προορισμός είναι δημοφιλής και τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι πολύ ενθαρρυντικά».

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου