ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ο Αλ. Ευσταθίου πρόεδρος των ξενοδόχων Σκιάθου

ο-αλ-ευσταθίου-πρόεδρος-των-ξενοδόχων-471679

Νέα σελίδα ανοίγει για την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, με τον Αλέκο Ευσταθίου να προκρίνεται στη θέση του νέου προέδρου του ΔΣ, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν προχθές στην αίθουσα του Λυκείου Σκιάθου.

Η λίστα των υποψηφίων για το νέο ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου έχει ως εξής κατά σειρά κατάταξης: Αλέκος Ευσταθίου 47 σταυροί, Ερουλία Διολέττα 32, Ηλίας Ανδριτσόπουλος 31, Βερβέρη Κυριακή 26 και Σαντίκου Αικατερίνη 24, οι οποίοι εκλέγονται. Η Μαρία Καρούμπα με 18 σταυρούς θα είναι αναπληρωματικό μέλος στο νέο ΔΣ.

Ο Αλέκος Ευσταθίου, γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας της Σκιάθου, δραστηριοποιείται επί τριάντα περίπου χρόνια στο πεδίο του τουρισμού.

Οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές της δράσης που προτίθεται να αναπτύξει το νέο ΔΣ όπως τόνισε ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, είναι η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και το ευρύτερο άνοιγμα της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου «για να προσεταιριστούμε και άλλα μέλη και να αυξήσουμε την παρουσία και τη δύναμή μας», υπογραμμίζει ο κ. Ευσταθίου. Τρίτος και εξίσου βασικός στόχος είναι «να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας παντού. Στην τοπική κοινωνία και γενικά στα δρώμενα», όπως επισημαίνει ο ίδιος.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου