ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Καλωσόρισαν με αψίδα νερού το πρώτο τσάρτερ

καλωσόρισαν-με-αψίδα-νερού-το-πρώτο-τσ-477402

Εντυπωσιακή υποδοχή επιφύλαξε το έμψυχο δυναμικό του αεροδρομίου της Σκιάθου στο πρώτο τσάρτερ από Αγγλία που προσγειώθηκε χθες στις 11.45 στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου, που λειτουργεί πλέον με τη φροντίδα της Fraport, απηύθυναν το καθιερωμένο water salute, το εντυπωσιακό καλωσόρισμα με νερό, δημιουργώντας αψίδα πάνω από το αεροσκάφος της Τόμας Κουκ, που μετέφερε 190 Βρετανούς επισκέπτες στο νησί.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο airport manager του αεροδρομίου της Σκιάθου, Στέφανος Λαμπρόπουλος, υπογράμμισε ότι άνοιξε ουσιαστικά η αυλαία της φετινής σεζόν, με θετικούς οιωνούς και καλές προσδοκίες για αύξηση της κίνησης από το εξωτερικό.

Στο μεταξύ, αύριο Παρασκευή αναμένονται δέκα συνολικά πτήσεις από το εξωτερικό, σύμφωνα με το πρόγραμμα των αφίξεων, που εναρμονίζονται με την έλευση της νέας σεζόν.

Παράλληλα, ανοίγει από τις 9 Μαΐου ο νέος κύκλος πτήσεων από το Τελ Αβίβ, με τις αφίξεις από το συγκεκριμένο προορισμό να συνεχίζονται ανά τριήμερο, ενώ παράλληλα προστίθεται μια επιπλέον νέα πτήση κάθε Δευτέρα από το Μόναχο με την εταιρία Κόνδορ, παράλληλα με την πτήση που θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή, από τον ίδιο προορισμό.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου