ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τα δρομολόγια του τριημέρου των αργιών του Πάσχα στη Μαγνησία

τα-δρομολόγια-του-τριημέρου-των-αργιώ-497307

Κανένα δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιηθεί προς τα χωριά του Πηλίου αύριο Κυριακή του Πάσχα, ενώ σήμερα Σάββατο δεν θα αλλάξει το πρόγραμμα του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Τη Δευτέρα του Πάσχα τα δρομολόγια θα εκτελεστούν περιορισμένα, όπως κάθε άλλη αργία.

Σήμερα έχουν ορισθεί μόνο δύο έκτακτα δρομολόγια, το ένα από Θεσσαλονίκη προς Βόλο και το δεύτερο από Αθήνα προς Βόλο και την Κυριακή του Πάσχα τα μόνα δρομολόγια που θα εκτελεστούν, θα είναι τρία προς Αθήνα, στις 7 το πρωί, στις 3 το μεσημέρι και στις 9 το βράδυ.

Σήμερα Μ. Σάββατο το Αστικό ΚΤΕΛ θα κλείσει τον κύκλο των δρομολογίων μια ώρα νωρίτερα. Δηλαδή τα τελευταία λεωφορεία θα φύγουν από τις αφετηρίες στις 9.30 μμ. Αύριο Κυριακή δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο και τη Δευτέρα του Πάσχα η αστική συγκοινωνία θα κινηθεί στους ρυθμούς των αργιών, με τα περιορισμένα δρομολόγια.

Για τις Β. Σποράδες

Σήμερα Μ. Σάββατο θα εκτελεστούν για τις Βόρειες Σποράδες μόνο το δρομολόγιο του «Πρωτέα» , στις 8.30 το πρωί και του «Flying Cat» στις 14.30 μμ, ενώ ανήμερα του Πάσχα δεν θα γίνουν δρομολόγια. Τη Δευτέρα του Πάσχα δρομολόγια θα εκτελέσουν το «Flying Cat» στις 14.30 και το «Ερατώ» στις 15.30.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου