ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Απονεμήθηκαν υποτροφίες σε Σκιαθίτες φοιτητές

απονεμήθηκαν-υποτροφίες-σε-σκιαθίτε-510373

Θεσμό αποτελούν για τη Σκιάθο οι υποτροφίες του Ιδρύματος Ιωάννου που απονεμήθηκαν την Τρίτη 20 Μαρτίου. Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Γιαννίτσης και η ταμίας Μελαχρινή Ιωάννου του Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος, με τη συνδρομή του Π. Βαλασόπουλου, εκπροσώπου της εταιρείας που υποστηρίζει διοικητικά τη λειτουργία του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αργύριος Ιωάννου του Αλεξάνδρου και της συζύγου του Αριστέας», υλοποιώντας την απόφαση του Δ.Σ. και την εντολή του διαθέτη, προχώρησαν στην απόδοση των υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

Επίσης πραγματοποιήθηκε η αντίστοιχη απόδοση των παλαιών υποτρόφων σε φοιτητές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρώτο έτος των ακαδημαϊκών τους σπουδών. Υποτροφίες δόθηκαν στην Αθανασία Αϊβαλιώτη του Δημητρίου και της Καλλιόπης, φοιτήτριας του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Ιδρύματος Κρήτης και στην Άντζελα – Ματίνα Διαμαντοπούλου, του Δημητρίου και της Ολεάνας, φοιτήτριας του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Ιδρύματος Κρήτης, απόφοιτες του Λυκείου Σκιάθου.

Επίσης, τα μέλη του ΔΣ χορήγησαν στη Φεργάδη Μαρία του Παναγιώτη, απόφοιτη σχολικού έτους 2013-2014, υπότροφο ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, την υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 (για το δεύτερο έτος των σπουδών της) και στη φοιτήτρια Μουρεσιώτη Ευγενία του Βασιλείου, απόφοιτη σχολικού έτους 2013-2014, υπότροφο ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, την υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 (δεύτερο έτος των σπουδών της).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου