ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Βολιώτης στο Star Academy

βολιώτης-στο-star-academy-529111

Δυναμικό παρών δίνει ο Βόλος στο νέο talent show «Star Academy» που ανοίγει αυλαία σήμερα στις 8μ.μ. από τη συχνότητα του «Ε» φιλοδοξώντας να γράψει ένα σημαντικό κεφάλαιο στα τηλεοπτικά δρώμενα, έχοντας ως κριτές τους Άννα Βίσση, Νίκο Καρβέλα και Πέτρο Κωστόπουλο. Ο 26χρονος Γιάννης Μιχελής, με καταγωγή από τη Σκόπελο, διεκδικεί μια θέση στην ακαδημία του τραγουδιού, μαζί με δύο ακόμη συμμετέχοντες, με εφόδιο την ψήφο του κόσμου.

Ο νεαρός Βολιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο, σπούδασε γραφιστική και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη πριν από τρία χρόνια, αναζητώντας δρόμους επαγγελματικής εξέλιξης.

Λάτρης του λαϊκού και του έντεχνου τραγουδιού από μικρή ηλικία, ασχολείται ερασιτεχνικά με την τέχνη της ερμηνείας και πραγματοποιεί την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μέσω της συμμετοχής του στο Star Academy.

Ο Γιάννης Μιχελής, ο οποίος εμφανίστηκε χθες, θα εμφανιστεί και στην αποψινή, επίσημη πρώτη, διεκδικώντας μαζί με άλλους δύο συνυποψήφιους το εισιτήριο συμμετοχής στην ακαδημία, το οποίο θα δοθεί μέσω της ψηφοφορίας του κοινού.

Η συμμετοχή του νεαρού Βολιώτη στο talent show «Star Academy» είναι ένα όνειρο, που όπως υπογραμμίζει, μπορεί να γίνει πραγματικότητα με την ψήφο του κοινού. Προσωπικός του στόχος και επιθυμία είναι να συλλέξει πολύτιμες γνώσεις, που θα τον βοηθήσουν στην μετέπειτα μουσική του διαδρομή, σε ένα χώρο που τον γοητεύει.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου