Τιμώμενος προορισμός η Σκιάθος

Τελευταία ενημέρωση: 2017-03-14, 17:16:01
Τιμώμενος προορισμός η Σκιάθος

Το νησί του Παπαδιαμάντη είναι ο τιμώμενος προορισμός στην κορυφαία έκθεση που προωθεί τον θαλάσσιο τουρισμό «Sea & Tourism Expo 2017» και θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 7 – 9 Απριλίου, στο κτήριο της Helexpo στο Μαρούσι παράλληλα με την έκθεση «Boat & Fishing Show».

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετέχει για πρώτη φορά στην παραπάνω διοργάνωση, και το μεγάλο περίπτερο που θα είναι αφιερωμένο στη Σκιάθο βρίσκεται σε φάση σχεδιασμού, προκειμένου να αναδειχθούν όλες οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη θάλασσα.

Εντυπωσιακή κάτοψη της Σκιάθου «πρωταγωνιστεί», εξάλλου, στην αφίσα της φετινής διοργάνωσης, υπογραμμίζοντας τη δυναμική παρουσία του νησιού στην κορυφαία έκθεση για τον θαλάσσιο τουρισμό.

Είναι, άλλωστε, γενικώς παραδεκτό ότι η  «Sea & Tourism Expo» αποτελεί το κορυφαίο σημείο συνάντησης των εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου της θάλασσας στην Ελλάδα, διότι προωθεί σημαντικά εναλλακτικά πεδία όπως: αυτόνομη κατάδυση, σχολές water sports, δήμοι, μαρίνες και υπηρεσίες αλιευτικού τουρισμού και ενοικίασης σκάφους.

Βασικός στόχος της έκθεσης Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea Tourism Expo είναι να αναδειχθεί η θάλασσα ως πρώτη επιλογή όσον αφορά τις διακοπές, μέσα από ποικίλες εναλλακτικές προτάσεις, που περιλαμβάνουν τις διακοπές με σκάφος, τις διακοπές για αυτόνομη κατάδυση αλλά και τον αλιευτικό τουρισμό, που παραμένει ο ανεκμετάλλευτος θησαυρός της χώρας μας.

Προσφέρει παράλληλα  σε όσους την επισκέπτονται  το κατάλληλο περιβάλλον για επιχειρηματικές συνεργασίες, ενημέρωση και ψυχαγωγία για όλους τους επισκέπτες, επαγγελματίες και λάτρεις της θάλασσας. Αφορά όλο τον κλάδο της θάλασσας και συγκεκριμένα το ψάρεμα, το ψαροντούφεκο, το σκάφος, την κατάδυση και τον θαλάσσιο τουρισμό, τομείς που είναι συνδεδεμένοι με τη Σκιάθο και προσφέρονται για περαιτέρω ανάπτυξη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=