ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στη γειτονιά των αγγέλων η 4χρονη Σοφούλα

στη-γειτονιά-των-αγγέλων-η-4χρονη-σοφού-553110

Ράγισαν και οι πέτρες χθες στη Σκόπελο στην κηδεία κοριτσιού ηλικίας μόλις 4,5 ετών, της Σοφούλας, που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα, άδικα, αιφνίδια, ενώ ήταν γεμάτη ζωή, ευφυέστατη, γλυκύτατη.

Το άτυχο αγγελούδι έφυγε από τη ζωή προχθές το μεσημέρι, οπότε έγινε γνωστό ότι το κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων, όπου νοσηλευόταν με ανίατη ασθένεια.

Τραγικές φιγούρες ανάμεσα στο πλήθος κόσμου οι γονείς της μικρούλας, ένα νέο ζευγάρι, ο πατέρας του, που είναι ιδιωτικός υπάλληλος, και η μητέρα του, πτυχιούχος Πληροφορικής.

Ο πατέρας της οικογένειας δεν είχε προλάβει να συνέλθει από την απώλεια του αδερφού του ηλικίας μόλις 22 ετών σε τροχαίο δυστύχημα πριν από εφτά χρόνια. Η μητέρα, κυοφορούσα το δεύτερό τους παιδί.

Η άτυχη Σοφία παρουσίασε υψηλό πυρετό πριν περίπου 20-25 μέρες και νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Στη συνέχεια πήρε εξιτήριο και η οικογένεια επέστρεψε στη Σκόπελο. Ωστόσο, το αγγελούδι, σύμφωνα με πληροφορίες, αισθανόταν έντονη κόπωση.

Η οικογένεια επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» πριν από δεκατρείς μέρες, όπου δυστυχώς οι γιατροί διέγνωσαν ότι η μικρούλα υπέφερε από ανίατη ασθένεια.

Πλήθος κόσμου στη Σκόπελο έσπευσε να συλλυπηθεί τους γονείς της μικρούλας, να ευχηθεί δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η νεαρή οικογένεια ήταν συντετριμμένη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου