ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η Σκιάθος στα ομορφότερα νησιά

η-σκιάθος-στα-ομορφότερα-νησιά-616401

Γυρίστηκε ντοκιμαντέρ με στόχο την προβολή στη Ρωσία – Υμνοι για το νησί στην Ολλανδία

Δυναμική προβολή της Σκιάθου στο κοινό της Ρωσίας, ως ένα από τα επτά ομορφότερα νησιά της Ελλάδος, πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του κορυφαίου ταξιδιωτικού οργανισμού Mouzenidis Travel. Οι ομορφιές του νησιού πρωταγωνιστούν στο ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε στο νησί του Παπαδιαμάντη, προβάλλοντας τα σμαραγδένια νερά του Αιγαίου, τις οργανωμένες παραλίες, τις ανεπτυγμένες τουριστικές υποδομές και τη νυχτερινή ζωή, δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου και την εταιρία συμβούλων MTC GROUP, το τετραμελές κινηματογραφικό συνεργείο της Mouzenidis Travel φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στη Σκιάθο για την παραγωγή και ολοκλήρωση του video – ντοκιμαντέρ, το οποίο προβάλλεται σε όλη τη Ρωσία αναδεικνύοντας τη Σκιάθο ως ένα από τα πιο ζωντανά νησιά του αρχιπελάγους των Βορείων Σποράδων, το οποίο συγκαταλέγεται στους επτά καλύτερους προορισμούς της Ελλάδας.

Στο μεταξύ, η Σκιάθος ξεχωρίζει και προβάλλεται στο δημοφιλές ολλανδικό blog http://ilovegriekenland.nl/bestemmingen/skiathos, μέσα από ένα αφιέρωμα για τις ομορφιές και τα αξιοθέατα του νησιού, το οποίο προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών φίλων του διαδικτύου.

Η έγκριτη δημοσιογράφος – blogger Lianne Van Veen επισκέφτηκε τη Σκιάθο το Σεπτέμβριο μετά από πρόσκληση της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ολλανδίας και την εταιρία συμβούλων προβολής MTC GROUP, με σκοπό την ανάδειξη του νησιού αλλά και την ευρύτερη προβολή των ελληνικών προορισμών στο ολλανδικό κοινό, στο πλαίσιο της προωθητικής δράσης «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικοί προορισμοί».

Στο διαδικτυακό αφιέρωμα της ίδιας δημοσιογράφου επισημαίνεται μεταξύ άλλων: «Δείτε τις όμορφες παραλίες της Σκιάθου, τα μοναδικά της μνημεία και ανακαλύψτε μία Σκιάθο όπως κανείς άλλος δεν την έχει ξαναδεί. Ανακαλύψτε τα κρυφά μυστικά της και αφήστε τη μοναδική θέα του Αιγαίου να σας συνεπάρει».

Η γνωστή δημοσιογράφος ανατρέχει στην επίσκεψή της στο «ιδιαίτερο, μικρό και καταπράσινο νησί της Σκιάθου» που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια του φθινοπώρου, για να προσθέσει ότι «αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες», με τις όμορφες παραλίες, τα εξωκκλήσια και το μεγάλο εμπορικό δρόμο, την Παπαδιαμάντη, που σφύζει από ζωή στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στο διαδικτυακό αφιέρωμα της Lianne Van Veen, επισημαίνεται, παράλληλα, ότι εκτός από τις παραλίες, υπάρχουν πολλά ακόμη να δει ο επισκέπτης του νησιού. Το νησί διαθέτει πολύ πράσινο, δάση και εκτός από τον κύριο οδικό άξονα υπάρχουν δεκάδες ακόμη μικροί δρόμοι που οδηγούν σε λόφους, όπου συναντάει κανείς εξωκκλήσια και μοναστήρια, τα οποία αξίζει να γνωρίσει κανείς. «Επισκεφτείτε τα μοναστήρια, θαυμάστε τις υπέροχες Αγιογραφίες, τραβήξτε φωτογραφίες και φεύγοντας, αφήστε λίγα χρήματα, για να διατηρηθεί όλη αυτή η ομορφιά».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου