ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δωρεά ευεργετών της Σκιάθου στη Μονή Εικονίστριας Σκιάθου

δωρεά-ευεργετών-της-σκιάθου-στη-μονή-ε-651603

Με χρηματοδότηση των Σκιαθιτών Γεωργίου Αλεξανδρίδη και γιού του Παράσχου Αλεξανδρίδη, αντικαταστήθηκε η γεννήτρια της Μονής Εικονίστριας Σκιάθου.

Οι ευεργέτες ανταποκρίθηκαν γενναιόδωρα στο αίτημα του πολιτιστικού συλλόγου «Η Σκιάθος», αντικαθιστώντας τη γεννήτρια, με νέα κατά πολύ αναβαθμισμένη της προγενέστερης, καλύπτοντας παράλληλα τη δαπάνη του ανεφοδιασμού της.

Η ανάγκη αντικατάστασης της γεννήτριας της Μονής Εικονίστριας, ήταν επείγουσα, καθώς η υφιστάμενη δεν λειτουργούσε λόγω εκτεταμένων ζημιών, που δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος», διατυπώνονται ευχαριστίες στους Γιώργο και Παράσχο Αλεξανδρίδη, «οι οποίοι- όπως τονίζεται- για ακόμη μια φορά γίνονται αρωγοί για την κάλυψη αναγκών στο νησί. Επανειλλημένα έχουν εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους για τη Σκιάθο και τους Σκιαθίτες, υποστηρίζοντας συστηματικά και ποικιλοτρόπως τους οικονομικά αδύναμους, την εκπαιδευτική κοινότητα και την εκκλησία».

Εξάλλου από το 2015, με ομόφωνη απόφαση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης, ανακηρύχθηκε, Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου, «ως πολλοστημόριο τιμής και αναγνώρισης, για την πολύτιμη και σημαντική προσφορά του στη Σκιάθο» υπογραμμίζει ο ίδιος Σύλλογος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου