ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Επιτραπέζιο παιχνίδι για τη Σκοπελίτικη παράδοση

επιτραπέζιο-παιχνίδι-για-τη-σκοπελίτ-805821

Πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι δημιουργήθηκε ενόψει του μεγάλου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που θα πραγματοποιηθεί στη Σκόπελο, στο διάστημα από 27 έως 29 Αυγούστου, το οποίο έχει ως επίκεντρο την παράδοση, η οποία ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Dance festival GR Quiz που μόλις κυκλοφόρησε, φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως το κατεξοχήν παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους που αγαπούν τον παραδοσιακό χορό και την ελληνική παράδοση.

Το Dance festival GR Quiz που σχεδιάστηκε για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών, περιλαμβάνει 500 ερωτήσεις που αφορούν στους παραδοσιακούς μας χορούς, τα παραδοσιακά τραγούδια, τα ήθη και τα έθιμα αλλά και τις παροιμίες.

Πρόκειται για το μοναδικό στο είδος του επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων, το οποίο σχεδιάστηκε για την υποστήριξη του 4ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», που θα πραγματοποιηθεί 27-29 Αυγούστου στη Σκόπελο, θα συντροφεύσει στις καλοκαιρινές διακοπές των φίλων της Σκοπέλου, της παράδοσης και της γνώσης, μεταφέροντάς τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Την επιμέλεια των ερωτήσεων είχε η Ναυσικά Παλαιολόγου, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» με την πολύτιμη βοήθεια φίλων και εθελοντών, καθώς επίσης και των: Σάκης Καρακώστας, Παπουτσής Αλέξανδρος, και Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδερού και Δενδρακίων.

Τα έσοδα από τη διάθεση του παιχνιδιού θα διατεθούν αποκλειστικά για την διοργάνωση του φεστιβάλ, το οποίο είναι γνωστό διεθνώς και αποστέλλεται σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με ΕΛΤΑ ή courier.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου