ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δεν τα κατάφερε ο 36χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Σκιάθο

δεν-τα-κατάφερε-ο-36χρονος-που-τραυματίσ-810880

Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή ο 36χρονος Μιχάλης Τρούλης που το προηγούμενο Σάββατο το πρωί τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στη Σκιάθο.

Ο άτυχος νέος άνδρας, μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας, με επιχείρηση αεροδιακομιδής, και νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά σήμερα Σάββατο, μία εβδομάδα μετά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Υπενθυμίζεται πως, το ατύχημα συνέβη στην περιφερειακή οδό της Σκιάθου, στο ύψος του Τρούλου. Ο 36χρονος οδηγούσε ένα όχημα τύπου γουρούνα και σε τροχαίο βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αμεσα διερχόμενοι οδηγοί είχαν καλέσει το Κέντρο Υγείας, που ωστόσο αδυνατούσε να ανταποκριθεί στο περιστατικό, καθώς δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου και ο 36χρονος παρέμενε αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Ιδιώτης γιατρός συνεργάστηκε με το Κέντρο Υγείας και στάλθηκε ασθενοφόρο στο σημείο του τροχαίου.

Ο 36χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί από κοινού με συναδέλφους τους του ιδιωτικού ιατρείου κατέβαλαν κάθε φιλότιμη προσπάθεια για να σώσουν το νεαρό.

Η κατάστασή του κρίθηκε κρίσιμη και οργανώθηκε αεροδιακομιδή για τη μεταφορά και νοσηλεία του νέου άνδρα σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αναδεικνύει για πολλοστή φορά τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο Κέντρο Υγείας της Σκιάθου που κατ’ επανάληψη έχουν καταγραφεί σε ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου