ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στον όρμο Κουκουναριών το πρώτο Skiathos Palace Cup

στον-όρμο-κουκουναριών-το-πρώτο-skiathos-palace-cup-26062

Ο όρμος των Κουκουναριών στη Σκιάθο, θα φιλοξενήσει το πρώτο Skiathos Palace Cup ένα μοναδικό σκηνικό για τις μονομαχίες μεταξύ των 12 ομάδων το τριήμερο 6-8 Μαΐου.

Υπό την αιγίδα του δήμου Σκιάθου και με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκιάθου του εμβληματικού ξενοδοχείου Skiathos Palace, το νησί αγκαλιάζει τη διοργάνωση Match Racing και «βάζει πλώρη» για να γίνει πέρα από κορυφαίος τουριστικός προορισμός, ένας μοναδικός προορισμός για ιστιοπλοΐα και yachting.

Ο Ναυτικός Ομιλος Σκιάθου, έχει εκφράσει τη βούληση του να καλλιεργήσει το άθλημα τοπικά όσο και να προσελκύσει το ενδιαφέρον για ναυταθλητικές διοργανώσεις κάθε είδους στο νησί. Από την πλευρά του, ο Ναυτικός Ομιλος Ελλάδος ανέκαθεν ήταν αρωγός σε προσπάθειες που έχουν στόχο, αφενός την καλλιέργεια του αθλήματος και αφετέρου την ανάδειξη προορισμών της χώρας σε ιστιοπλοϊκά κέντρα. Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των ανθρώπων του νησιού, θα συνδράμει τη διοργάνωση με την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει στην διοργάνωση αγώνων αυτού του τύπου.

Αρωγός επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκιάθου, ενώ καταλυτικό ρόλο στο ξεκίνημα της προσπάθειας, είχε η κ. Αριστέα Δερβένη, υπεύθυνη έκδοσης του περιοδικού «Πλεύση». Υποστηρίζοντας το αρχικό της όραμα για το ξεκίνημα μιας τοπικής διοργάνωσης που θα έχει συνέχεια, το περιοδικό θα αθλοθετήσει επαμειβόμενο κύπελλο που ο νικητής θα κρατάει για ένα χρόνο και θα το επιστρέφει ώστε να απονεμηθεί στον επόμενο νικητή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου