ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Οι ΠΕΙΡΑΤΕΣ του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού αποχαιρέτησαν την Αποκριά

οι-πειρατεσ-του-σώματος-ελληνικού-οδη-60795

Το Τοπικό Τμήμα Σκιάθου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού αμέσως μόλις άνοιξε το Τριώδιο γέμισε το νησί με τρελούς Πειρατές.

Έτσι το Σάββατο 27/2 οι πειρατές και ο Παπαγάλος τους θησαύρισαν από τα γέλια των ενηλίκων Σκιαθιτών σε μια παράσταση Stand up comedy η οποία φιλοξενήθηκε στο club Ροές.

Με τον πολίτιμο αυτό θησαυρό κεφιού για σημαία, οι Πειρατές του ΣΕΟ μάζεψαν 300 παιδιά και 200 ενήλικες στο πιο κεφάτο παιδικό πάρτι την Κυριακή 28/2 το μεσημέρι, στο νυχτερινό κέντρο FABRIC που με μεγάλη χαρά τους φιλοξενησε. Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια μικρή παράσταση των πειρατών και εξελίχθηκε σε ένα ανεπανάληπτο παρτι με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Αναστάσιο Χριστοφιλόπουλο στον ρόλο του κάπτεν Γκούχ. Το γλέντι τελείωσε όταν οι Πειρατές αποφάσισαν να ανοίξουν το μπαούλο με τους θησαυρούς της Λαφυροφόρου τους.

Η δράση τους στο νησί δεν σταμάτησε κατά τη διάρκεια της Αποκριάς. Ίσα ίσα η παρέα των πειρατών μεγάλωσε και περήφανοι πια συμμετείχαν την Κυριακή 13/3 στην μεγάλη παρέλαση των «Μτσούνων» στην παραλία της Σκιάθου. Φρόντισαν μάλιστα να κρατήσουν 5 από τα λάφυρά τους για τους πιο γρήγορους, εύστροφους και καλά συντονισμένους νέους που αποφάσισαν να πάρουν μέρος στο κηνύγι του χαμένου θησαυρού.

Έτσι αφού μοίρασαν και τα τελευταία τους λάφυρα σαλπάρησαν για άλλα μέρη με την ευχή να μπορούν σε κάθε παερίπτωση να μεταδίδουν το οδηγικό τους κέφι σε μικρούς και μεγάλους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου