ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ

Στο σφυρί διώροφο κτήριο επαγγελματία του Βόλου

στο-σφυρί-διώροφο-κτήριο-επαγγελματί-553650

Οφειλές στην Εφορία έδεσαν τα χέρια Βολιώτη επαγγελματία, εις βάρος του οποίου συντάχθηκε προς εκτέλεση πρόγραμμα πλειστηριασμού.

Συγκεκριμένα, με εντολή που ανακοινώθηκε χθες στο Ειρηνοδικείο Βόλου, το Δημόσιο βγάζει στο σφυρί στις 29 Μαρτίου 2017 διώροφο κτήριο επαγγελματία στο Βόλο, το οποίο περιλαμβάνει εκθεσιακό χώρο και γραφεία, το οικόπεδο και την αποθήκη, συνολικής έκτασης 726 τετραγωνικών μέτρων.

Η πρώτη τιμή προσφοράς είναι αυτή του 1 εκατ. ευρώ, ενώ η αξία του ακινήτου είναι 1.250.000 ευρώ και η αντικειμενική αξία 982.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, να επισημανθεί ότι και προχθές Τετάρτη συνεχίστηκε η πολύμηνη αποχή των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους πλειστηριασμούς α’ κατοικίας.

Πλειστηριασμοί διενεργούνται μόνο κατόπιν άδειας, εν προκειμένω του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας, εφόσον αυτοί είναι μεταξύ ιδιωτών, εκούσιοι, με αντικείμενο διεκδικήσεις από διατροφές ή μισθούς εργαζομένων, αφορούν σε ευπαθή προϊόντα ή προϊόντα που κινδυνεύουν να καταστραφούν, πλοίων, αεροσκαφών αλλά και επαγγελματικών χώρων και κινητών πραγμάτων.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου