ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ

Αγορά ακινήτων με 360.000 ευρώ (Φωτογραφίες)

αγορά-ακινήτων-με-360-000-ευρώ-φωτογραφίες-410870

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα να έχει πάρει την κατιούσα, με τις τιμές να κατρακυλούν, ωστόσο, στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, οι τιμές μοιάζουν να είναι σταθερές. Ο,τι αγόραζες με 360.000 ευρώ πριν πέντε χρόνια στο Λονδίνο αγοράζεις και σήμερα. Ωστόσο, είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που θα μπορούσες να αγοράσεις σε κάποιο άλλο σημείο της Ευρώπης ή του κόσμου.

Ετσι, ενώ οι 360.000 ευρώ φθάνουν για να αγοράσει κάποιος μόλις ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο του Λονδίνου (με ένα μικρό καθιστικό με κουζίνα, μια κρεβατοκάμαρα και ένα μικρό μπάνιο), είναι υπεραρκετές για να αγοράσει μια πολυτελή βίλα με πισίνα σε κάποιο άλλο σημείο του πλανήτη.

Το διαμέρισμα στο Λονδίνο

Οπως για παράδειγμα, μπορεί κανείς με τα ίδια περίπου λεφτά να αγοράσει μια βίλα στην Τοσκάνη, όπως τη ροζ στη φωτογραφία η οποία διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και έχει δικό της κήπο και πισίνα.

Με ακριβώς τα ίδια λεφτά, από την άλλη μπορεί κάποιος να αποκτήσει έναν δικό του πύργο στη Γαλλία. Οπως τον παρακάτω που βρίσκεται στη Ντορντόν. Εσωτερική αυλή, πισίνα και κελάρι με απίθανα μπουκάλια κρασιού, είναι μερικά από τα… έξτρα του πύργου.

Αντίστοιχη αγορά μπορεί κανείς να κάνει και στην Ισπανία. Στην Κόστα Μπλάνκα υπάρχει μια τριών υπνοδωματίων βίλα με πισίνα και θέα στη θάλασσα που πωλείται αντί 370.000 ευρώ. ’Η ακόμη και στη Φλόριντα που μπορεί να αγοράσει κανείς ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων περιστοιχισμένο από φοίνικες αντί 340.000 ευρώ.

H μονοκατοικία στην Ισπανία

Το σπίτι στη Φλόριντα

Με τα ίδια λεφτά μπορεί, όμως, κάποιος να αγοράσει ένα πανέμορφο, παραδοσιακό, αλλά με όλες τις ανέσεις, σπίτι, στην Ταϊλάνδη. Ο… παράδεισος εκεί διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες και φυσικά μοναδική θέα.

Αντίστοιχες αγορές μπορεί κάποιος να κάνει, τέλος, στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας ή σταην ακτή Αλγκράβ της Πορταγαλίας.

Το σπίτι στο Κουίνσλαντ

Η βίλα στην Πορτογαλία

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου