ΠΟΛΟ

Η Μ. Βρετανία αντίπαλος της Εθνικής

η-μ-βρετανία-αντίπαλος-της-εθνικής-703205

Την πιο προσιτή αντίπαλο από αυτές της φάσης των «8», τη Μ. Βρετανία, θα αντιμετωπίσει σήμερα η Εθνική μας ομάδα στον προημιτελικό του 10ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών στο Βόλο. Η Βρετανίδες νίκησαν στον αγώνα μπαράζ (χιαστί) το Ουζμπεκιστάν με 18 – 2 και πήραν το εισιτήριο για την οκτάδα.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να προκριθεί στην 4άδα της διοργάνωσης και να έχει από κει και πέρα δυο ευκαιρίες για να ανεβεί στο βάθρο και να χαρίσει ένα ακόμα μετάλλιο στην Ελλάδα.

«Απλά πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και νομίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα», δήλωσε για την αντίπαλο της Εθνικής στα προημιτελικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι της Μ. Βρετανίας με το Ουζμπεκιστάν μαζί με τον συνεργάτη του Στέφανο Λέανδρο και τις πολίστριές μας.

Στους «8» προκρίθηκαν ακόμα η Ιταλία που επιβλήθηκε 11 – 8 του Καναδά και θα αντιμετωπίσει στο δικό της προημιτελικό τη Ρωσία και η Ουγγαρία που νίκησε την Ουκρανία 24 – 4 και θα παίξει με τις ΗΠΑ στα προημιτελικά. Θυμίζουμε ότι ο τέταρτος προημιτελικός είναι ο Αυστραλία – Ισπανία.

Το σημερινο πρόγραμμα (23/8): Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου: 9.30 Καζακστάν – Βραζιλία (θέσεις 13-14), 11.00 Νέα Ζηλανδία – Ουζμπεκιστάν (θέσεις 9-12), 12.30 Καναδάς – Ουκρανία (θέσεις 9-12). Εθνικό κολυμβητήριο Βόλου: 16.30 ΗΠΑ – Ουγγαρία (Προημιτελικός), 17.45 Αυστραλία – Ισπανία (Προημιτελικός), 19.00 Ρωσία- Ιταλία (Προημιτελικός), 20.15 Ελλάδα – Μ. Βρετανία (Προημιτελικός).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου