ΠΟΛΟ

Πανηγυρίζει την άνοδο στην Α2 πόλο η Νίκη

πανηγυρίζει-την-άνοδο-στην-α2-πόλο-η-νίκ-720748

Με 2 νίκες και μια ισοπαλία στην τελική φάση ανόδου της Β΄ Εθνικής

Η Νίκη Βόλου, είναι πλέον ομάδα της Α2 πόλο! Οι κυανόλευκοι με εντυπωσιακή εμφάνιση πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στους αγώνες της τελικής φάσης και πλέον εξασφάλισαν την άνοδο. Τώρα αυτό που μένει είναι η πρωτιά και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η Νίκη Βόλου κέρδισε χθες με 13 – 4 τον Ποσειδώνα Ιλισίων και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της!

Σήμερα θα αγωνιστεί με τη Λαμία στο ξεκίνημα της προσπάθειας και για την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος! Να θυμίσουμε ότι η Νίκη είχε αποσπάσει ισοπαλία 5 – 5 από το ΝΟΒΑ και είχε κερδίσει με 10 – 9 το Ρέθυμνο στα προηγούμενα ματς.

Το τμήμα πόλο της Νίκης, που μετρά μόλις μερικά χρόνια ζωής, έγραψε για ακόμα μια χρονιά ιστορία ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην Α2!

Τα γκολ στο ματς ανόδου με τον Ποσειδώνα πέτυχαν για τη Νίκη οι: Τζαμτζής 2, Μπλάνας 1, Κίτσος 2, Αντίοχος 3, Ευαγγελινός 2, Καρκαλιάννης 1, Λέτσιος 2.

Οι παίκτες που πέτυχαν αυτή τη μεγάλη επιτυχία για τη Νίκη είναι: Μητρούσης, Σκοτινιώτης, Τζαμτζής, Μαυρατζώτου, Μάκος, Μπλάνας, Κίτσος, Αντίοχος, Ευαγγελινός, Κουρτίδης, Καρκαλιάνης, Παρασκευάς και Λέτσιος. Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Μπλάνας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήριο Ιλίσιο)

ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων – Ν.Ο. Ρεθύμνου 10 – 6,

Νίκη Βόλου – ΝΟΒΑ 5 – 5,

ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων – ΝΟΒΑ 7 – 4,

Νίκη Βόλου – Ν.Ο. Ρεθύμνου 10 – 9,

Νίκη Βόλου – ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 13 – 4,

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης):

ΝΕ Λαμίας – Μίλων 7 – 4,

Υδραϊκός – Πανσερραϊκός 12 – 10,

ΝΕ Λαμίας – Πανσερραϊκός 10 – 6,

Υδραϊκός – Μίλων 12 – 11.

Σημειώνουμε ότι οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο (σύνολο 4) θα παίξουν σήμερα Κυριακή (21/7) στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου για τις θέσεις 1η – 4η και την ανάδειξη του πρωταθλητή της Β΄Ανδρών.

Οι συγκεκριμένες τέσσερις ομάδες θα έχουν πάρει απευθείας και την άνοδο στην Α2 Ανδρών.

Άλλη μια ομάδα (συνολικά 5 θα ανεβούν) θα πάρει την άνοδο από τους αγώνες που θα γίνουν επίσης την Κυριακή στο Ιλίσιο κολυμβητήριο για τις θέσεις 5η – 8η.

Με ανακοίνωση το Blue Club Θυρα 3 Π.Ντοκουζης αναφέρει: «Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση και τους παίκτες του τμήματος πόλο της Νικάρας μας που μας κάνανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπερήφανους κατακτώντας την άνοδο στην Α2 κατηγόρια. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κ. Κώστα Τσαρνα και αναγνωρίζουμε την τεράστια προσφορά του, γιατί στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι αυτός που συνεχίζει να ενισχύει με ανιδιοτέλεια και σεμνότητα τη μεγάλη του αγάπη. Ευχόμαστε αυτή η άνοδος να συνοδευτεί αύριο και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ώστε ένα ακόμα κύπελλο να προστεθεί στην τεράστια συλλογή του ένδοξου συλλόγου μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου