ΠΟΛΟ

ΟΥΚ: Στόχος η σωτηρία

ουκ-στόχος-η-σωτηρία-724432

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του δεύτερου γύρου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και προέκυψαν οι ομάδες που θα αγωνιστούν στον όμιλο Ανόδου της Τελικής φάσης, δηλαδή για τις θέσεις 1-6 διεκδικώντας την άνοδο στην Α1 Ανδρών.

Αυτές είναι οι Ν.Ο. Καλαμακίου και Νηρέας Γέρακα που πήραν τις δυο πρώτες θέσεις στον Α’ όμιλο, οι Νηρέας Λαμίας και ΑΝΟ Γλυφάδας από τον Β’ όμιλο και οι Εθνικός Πειραιά και Ηρακλής από τον Γ’ όμιλο.

Οι υπόλοιπες ομάδες, ΟΥΚ Βόλου, ΝΕ Πατρών, Ν.Ο. Λάρισας, Τρίτων Αμαρουσίου, Ηλυσιακός και ΟΦΗ, θα παίξουν στον όμιλο Καθόδου, για τις θέσεις 7-12 και θα παλέψουν για τη σωτηρία τους.

Ο Α’ Γύρος της Τελικής Φάσης της Α2 Ανδρών -και για τον όμιλο Ανόδου και γι’ αυτόν της καθόδου- θα διεξαχθεί 5 – 7 Ιουλίου και ο Β’ Γύρος στις 19 – 21 Ιουλίου.

Η κλήρωση των αγώνων της Τελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου το μεσημέρι (13.30) στα γραφεία της ΚΟΕ.

Στην Α1 Εθνική κατηγορία Ανδρών ανέρχονται οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης του ομίλου Ανόδου, ενώ οι 2 τελευταίες του ομίλου Καθόδου υποβιβάζονται στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Με την άνοδο, από την Β’ Εθνική φέτος, 5 ομάδων, η νέα Α2 Ανδρών την περίοδο 2013-14 θα έχει 15 ομάδες.

Προπονητής της Βολιώτικης ομάδας είναι ο Ζαφείρης Μαρινάγης και αθλητές του οι: Λαγωνικάκης Δημήτρης, Τσιανάκας  Κων/νος (τερματοφύλακες), Πετρόπουλος Αλέξανδρος, Μαρινάγης  Χρήστος, Κολημήτρας Αλέξανδρος (φουνταριστοί), Δελακάς Ζήσης, Μαρασλής Αργύρης, Ιωαννίδης Γιάννης, Χατζηγούλας Μάριος (αμυντικοί), Κοράκης Γιώργος, Γραμμένος Θάνος, Μαρινάγης Γιώργος, Τσιανάκας Δημήτρης, Δημητρίου Ευθύμης, Χατζόπουλος Χρήστος (περιφερειακοί).

Τα αποτελέσματα στον Α’ Όμιλο

(Κολυμβητήριο Γέρακα)

Νηρέας Γέρακα – Ν.Ο. Καλαμακίου 8-9

ΝΕ Πατρών – ΟΥΚ Βόλου 5-7

ΝΕ Πατρών – Ν.Ο. Καλαμακίου 5-7

Νηρέας Γέρακα – ΟΥΚ Βόλου 11-9

ΝΟ Καλαμακίου – ΟΥΚ Βόλου 10-6

ΝΕ Πατρών – Νηρέας Γέρακα 5-6

Η Βαθμολογία

1.Ν.Ο. Καλαμακίου 15

2.Νηρέας Γέρακα 15………………

3.ΟΥΚ Βόλου 6

4.Ν.Ε. Πατρών 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου