ΠΟΛΟ

Αφρουδάκης: «Σέβομαι την ιστορία του Παναθηναϊκού»

αφρουδάκης-σέβομαι-την-ιστορία-του-π-106689
Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μείνει στον Παναθηναϊκό γνωστοποίησε ο Γιώργος Αφρουδάκης.
Ο πολίστας του «τριφυλλιού», μίλησε για τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτός και οι συνάδελφοί του, κατηγορώντας τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη, αλλά παράλληλα εξέφρασε την πίστη του στον κόσμο των «πρασίνων», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η μόνη δύναμη που έχουμε είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού».
«Ο Ερασιτέχνης δεν αναγνωρίζει την ομάδα, αλλά ο Παναθηναϊκός φέτος θα έχει μια αξιόλογη ομάδα που θα διεκδικήσει μια θέση στην τετράδα. Προσωπικά θα παίξω κανονικά, αν και πραγματικά δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα του συλλόγου. Η ομάδα παραμένει στον αέρα. Κανένας αθλητής δεν είναι εξασφαλισμένος. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, γιατί δυστυχώς η διοίκηση δεν προνόησε για να υπογραφούν τα ιδιωτικά συμφωνητικά με τους πολίστες» επισήμανε αρχικά και συνέχισε:
«Είμαστε και εμείς αθλητές του Παναθηναϊκού και είμαστε όλοι ανασφάλιστοι. Μάλλον δεν μας αποδέχονται. Οι διοικούντες θα αναλάβουν τα λειτουργικά έξοδα, αλλά δεν θέλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, Εγκλωβιστήκαμε όλοι μας το καλοκαίρι καθώς περιμέναμε τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να βρεθεί μια λύση έστω στη μέση της χρονιάς» κατέληξε εμφανώς απογοητευμένος και πρόσθεσε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 πόλο:
«Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα κατέβουμε κανονικά το Σάββατο στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος γιατί αγαπάμε το άθλημα και αυτό που υπηρετούμε τόσα χρόνια, αλλά κυρίως σεβόμαστε την ιστορία και το κύρος του Παναθηναϊκού».
Τέλος ο διεθνής φουνταριστός μίλησε για τον κόσμο του «τριφυλλιού».

«Ό, τι ισχύει για όλους, ισχύει και για μένα. Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ούτε για εμένα. Ειλικρινά πιστεύω ότι η μόνη δύναμη που έχουμε –και δεν μιλάω για οικονομικά- είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Και δεν είναι ο μόνος λόγος που κάνουμε τα στραβά μάτια για τα κακώς κείμενα. Η μόνη δύναμη που μας «βάζει βενζίνη στο ρεζερβουάρ» είναι η αγάπη του κόσμου».

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου