ΠΟΛΟ

Βαμβακάρης: «Υπάρχει μέλλον στην Εθνική Πόλο»

βαμβακάρης-υπάρχει-μέλλον-στην-εθνι-116989
Η Εθνική ομάδα των Ανδρών αποτελείται από παίκτες με δίψα, δυνατότητες και ταλέντο που μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του ελληνικού πόλο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Κώστας Βαμβακάρης, μετά τη νίκη επί της Τουρκίας για την Πρεμιέρα του Γουόρλντ Λιγκ.
«Πιστεύω ότι κάποια από αυτά τα παιδιά θα μπορούσαν να βοηθήσουν και από πιο πριν, όχι μόνο με τον κ. Άντριτς, αλλά και πολύ παλαιότερα. Υπάρχει μέλλον σε αυτή την ομάδα. Πρόκειται για παιδιά, τα οποία έχουν δίψα να παίξουν με το εθνόσημο, να προσφέρουν στην ομάδα και όλο το μέλλον είναι μπροστά τους. Υπάρχουν δυνατότητες και ταλέντο σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι το ελληνικό πόλο δεν έχει τελειώσει, όπως θέλουν πολλοί να πιστεύουν, και υπάρχουν κι άλλα παιδιά από πίσω, μικρότερα, που παίζουν εξίσου καλά. Ας μην ξεχνάμε επίσης και άλλα 2-3 παιδιά που δεν κλήθηκαν σε αυτά τα παιχνίδια αλλά πάντα υπολογίζονται», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Βαμβακάρη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ για να προσθέσει αναφορικά με τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στο πόλο από την οικονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα, τόνισε: «Ευκαιρίες θα δημιουργήσει στις ομάδες γιατί από τη στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν παιδιά από τα «φυτώριά» τους. Αυτό είναι πολύ καλό για την Εθνική ομάδα και αυτόματα θα δημιουργήσει και καλύτερες συνθήκες στην ομάδα για να δουλέψει. Από κει και πέρα έχουμε παιδιά στην Εθνική, τα οποία δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους, γι αυτό τους δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους. Αυτή την ευκαιρία πρέπει να εκμεταλλευτούν, γιατί οι ευκαιρίες στη ζωή δεν είναι πολλές».

Ο έφορος των Εθνικών ομάδων, Σωτήρης Σταθάκης, δήλωσε στην ΚΟΕ: «Έχουμε μια Εθνική ομάδα η οποία είναι υγιέστατη και θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε στο επίπεδο που όλοι θέλουμε. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον η ομάδα θα έχει επιτυχίες. Οι στόχοι δεν έχουν συγκεκριμενοποιηθεί ακόμα. Όταν θα γίνουν συγκεκριμένοι, πολύ ευχαρίστως, θα μιλήσουμε γι’ αυτούς».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου