ΠΟΛΟ

8η θέση στην Ελλάδα για τον ΟΥΚ Βόλου

8η-θέση-στην-ελλάδα-για-τον-ουκ-βόλου-796669

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Την τιμητική 8η θέση κατέλαβε η ομάδα εφήβων υδατοσφαίρισης του ΟΥΚ Βόλου, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε χθες στη Χίο. Η ομάδα του Γιώργου Ντόνα, που είχε καταταγεί 4η στον Όμιλο της, αγωνίστηκε για την 7η θέση, με αντίπαλο τον πιο έμπειρο σε τελικές φάσεις ηλικιακών κατηγοριών ΑΝΟ Γλυφάδας, όπου και ηττήθηκε με 14-6.

Η πορεία των Βολιωτών, από την αρχή του πρωταθλήματος έως και τους αγώνες κατάταξης, ήταν ωστόσο αξιοθαύμαστη, με τους νεαρούς υδατοσφαιριστές να παίρνουν πολύτιμες εμπειρίες, αγωνιζόμενοι με συλλόγους που έχουν μεγάλη παράδοση στο άθλημα, στη συγκεκριμένα ηλικιακή κατηγορία. Η ομάδα του ΟΥΚ Βόλου σημείωσε τη μοναδική της νίκη στην τελική φάση, επικρατώντας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με 11-6 του ΠΑΣ Φοίβου, ενώ από κει και έπειτα γνώρισε ήττες από τους Ηλυσιακό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Πειραιώς, καταλαμβάνοντας την 4η θέση του Β’ Ομίλου, που της έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στους αγώνες κατάταξης.

Το χρυσό μετάλλιο και το πρωτάθλημα κατέκτησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, που επικράτησε του διοργανωτή ΝΟ Χίου με 7-3, ενώ το χάλκινο μετάλλιο ανήκει στον ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε του Ολυμπιακού Πειραιώς, με 15-4. Την 5η θέση στο πρωτάθλημα κατέλαβε το Παλαιό Φάληρο, που επικράτησε του Ηλυσιακού με 15-5.

Με την ομάδα του ΟΥΚ Βόλου, συμμετείχαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος οι παρακάτω υδατοσφαιριστές: Νάσιος Νίνο, Κουφιδάκης Χρίστος, Νασιάκος Αλέξανδρος, Μπένης Λευτέρης, Γαργαλέτσος Αποστόλης, Αχλαδιώτης Γιάννης, Βλιώρας Βασίλης, Ντόνας Μάρκος, Τσιμπερίδης Βελισάριος, Γεωργιάδης Γεράσιμος, Ανδρόνογλου Αλέξανδρος, Ιωάννου Στέλιος, Μπακαλάκης Δημήτρης, Μπομπός Δημήτρης, Μορφωνιός Πάρις.

Τα αποτελέσματα στον Β’ όμιλο, όπου συμμετείχε η ομάδα του ΟΥΚ Βόλου:

ΟΥΚ Βόλου – ΠΑΣ Φοίβος 11-6

ΠΑΟΚ – Ηλυσιακός – 16-4

Ηλυσιακός – ΟΥΚ Βόλου 12-10

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 5-6

ΠΑΣ Φοίβος – Ηλυσιακός 4-11

ΟΥΚ Βόλου – Ολυμπιακός 2-18

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Φοίβος 20-3

ΠΑΟΚ – ΟΥΚ Βόλου 14-5

Ηλυσιακός – Ολυμπαικός 3-13

ΠΑΣ Φοίβος – ΠΑΟΚ 4-23

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 12

2. Ολυμπιακός 9

3. Ηλυσιακός 6

4. ΟΥΚ Βόλου 3

5. ΠΑΣ Φοίβος 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου