ΠΟΛΟ

Πρώτο βήμα Νίκης για άνοδο στην Α1 πόλο

πρώτο-βήμα-νίκης-για-άνοδο-στην-α1-πόλο-807839

Το πρώτο βήμα κάνει σήμερα στις 8 το βράδυ η Νίκη Βόλου για την άνοδό της στην Α1 πόλο. Οι πολίστες της Νίκης, που θέλουν να ολοκληρώσουν με άνοδο τη φετινή εκπληκτική πορεία αντιμετωπίζουν στις 20.00 τον ΟΦΘ στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος», στον πρώτο ημιτελικό της Α2 εθνικής κατηγορίας και οι φίλαθλοι της Νίκης ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, εμψυχώνοντας τους παίκτες του Δημήτρη Μπλάνα.

Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στη Νίκη, καθώς επιστρέφει και ο αρχηγός Λάμπρος Μακρής, ο οποίος είχε χάσει τα πλέι οφ λόγω τραυματισμού. Οι πολίστες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Φαρσάρης, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Αλεξανδρής, Τάσιος, Μακρής, Θεοδωρόπουλος, Γκατζούνας, Γλούμης, Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης, Καρκαλιάνης, Μόσιος, Μαρτζούχος, Βάτσος, Κανάκης, Κοκκινάκης.

Για τον τίτλο και την άνοδο σήμερα θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ο.Φ.Θ., με την ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες να παίρνει το εισιτήριο για την Α1 εθνική κατηγορία. Ο δεύτερος αγώνας ορίστηκε για μεθαύριο Κυριακή 1 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη (κολ. Ποσειδώνιο 20.00) ενώ αν χρειαστεί και τρίτος αγώνας, η σειρά θα επιστρέψει στη Νέα Ιωνία και στο «Β. Πολύμερος» την Τρίτη 3 Ιουλίου (20.00).

Κάλεσμα στον αγώνα Νίκη – ΟΦΘ

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ζει αυτές τις μέρες τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας της και σε ανακοίνωσή του τονίζεται: «Η ανδρική ομάδα του τμήματος θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Α1 εθνική κατηγορία για πρώτη φορά. Καλούμε όλον τον κόσμο και όλα τα τμήματα της μεγάλης οικογένειας της Νίκης Βόλου, όλους τους φίλους της υδατοσφαίρισης και του υγρού στίβου της πόλης μας και όλους τους πολίτες που θέλουν να στηρίξουν την ομάδα μας στις ιστορικότερες στιγμές στον πρώτο αγώνα της σειράς, Παρασκευή 29/06 και ώρα 20:00 στο δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας.

Αντιλαμβανόμαστε τις αναμετρήσεις αυτές για την άνοδο στην Α1 κατηγορία ως μια πρόκληση όχι μόνο για το τμήμα μας, αλλά για όλη την πόλη και καλούμε την κοινωνία της αθλητικής, κι όχι μόνο ζωής του τόπου μας, να σταθεί δίπλα μας.

Το χειροκρότημα του απλού κόσμου και η αναγνώριση των προσπαθειών μας, είναι η μόνη αλλά και η μεγαλύτερη επιβράβευση για του αθλητές και τον προπονητή μας, σε μια χρονιά που στην αρχή της φάνταζε ως η πιο δύσκολη για το τμήμα μας, αλλά εξελίχθηκε σε ένα παραμύθι χωρίς τέλος. Σήμερα Παρασκευή όλοι πόλο, όλοι Νίκη. Μαζί θα γράψουμε ιστορία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου