ΠΟΛΟ

Ξέμεινε από… δυνάμεις ο ΟΥΚ Βόλου, που δεν κατάφερε να ανέβει στην Α2

ξέμεινε-από-δυνάμεις-ο-ουκ-βόλου-που-814456

Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την επάνοδό του στην Α2 Εθνική κατηγορία ο ΟΥΚ Βόλου, αγωνιζόμενος στο Final Six της Β’ Εθνικής υδατοσφαίρισης, το οποίο ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο της Πάτρας «Αντώνης Πεπανός». Οι Βολιώτες του Γιώργου Ντόνα θα αγωνιστούν και τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική πόλο, πληρώνοντας τα λάθη και τις κακές εμφανίσεις τους στην τελική φάση, που τους στέρησαν ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της ανόδου.

Η ομάδα του Μίλων ήταν εκείνη που στέφθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία, πανηγυρίζοντας εμφατικά την άνοδο με το απόλυτο των πέντε νικών, για να την ακολουθήσουν στην Α2 η ΝΕ Πατρών, ο ΝΟ Ρεθύμνου και τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης. Αντίθετα, πέραν από τους Βολιώτες εκτός Α2 βρέθηκε και ο ΠΑΣ Φοίβος.

Η ομάδα του ΟΥΚ Βόλου είχε ξεκινήσει δυναμικά την πορεία της στο Final Six της Β’ Εθνικής, επικρατώντας της πιο αδύναμης ομάδας, του ΠΑΣ Φοίβος με 13-7, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τους Βολιώτες να ηττώνται τέσσερις φορές, στα επόμενα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Γιώργου Ντόνα έχασαν από τον Μίλων με 7-6, από τη ΝΕ Πατρών με 11-7, από τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης με 13-4 και από το ΝΟ Ρεθύμνου με 12-8.

Το ρόστερ της ομάδας στο οποίο στηρίχθηκε ο προπονητής Γιώργος Ντόνας στελέχωσαν οι παρακάτω αθλητές: Τερματοφύλακες: Βόντζος Θεοδόσης, Δίπλας Γιάννης, Νάσιος Νίνο, Καραγιάννης Χρήστος

Αμυντικοί: Μαρινάγης Χρήστος, Κολημήτρας Αλέξανδρος, Νικηφορίδης Μηνάς,

Φουνταριστοί: Στεργίου Γεώργιος, Παπαβασιλείου Στέργιος, Καραΐσκος Μανώλης

Περιφερειακοί: Μαρινάγης Γιώργος, Μάρκου Ιάσονας, Δημητρίου Ευθύμης, Χαμίτης Δημήτρης, Κουφιδάκης Χρήστος, Βλιώρας Βασίλης, Γαργαλέτσος Απόστολος, Ντόνας Μάρκος, Νασιάκος Αλέξανδρος, Μπένης Λευτέρης, Αχλαδιώτης Γιάννης, Βούλγαρης Παναγιώτης, Γεωργιάδης Γεράσιμος

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του τριημέρου:

Δελφίνια Μεταμόρφωσης – ΑΟΝΣ Μίλων 7-9

ΠΑΣ Φοίβος-ΟΥΚ Βόλου 7-13

ΝΟ Ρεθύμνου-ΝΕ Πατρών 8-12

ΑΟΝΣ Μίλων-ΟΥΚ Βόλου 7-6

ΝΕ Πατρών-ΠΑΣ Φοίβος 14-3

ΝΟ Ρεθύμνου-Δελφίνια Μεταμόρφωσης 11-6

ΟΥΚ Βόλου-ΝΕ Πατρών 7-11

ΝΟ Ρεθύμνου-ΑΟΝΣ Μίλων 6-8

ΠΑΣ Φοίβος-Δελφίνια Μεταμόρφωσης 6-12

ΝΟ Ρεθύμνου-ΠΑΣ Φοίβος 17-10

ΑΟΝΣ Μίλων-ΝΕ Πατρών 6-3

Δελφίνια Μεταμόρφωσης-ΟΥΚ Βόλου 13-4

ΟΥΚ Βόλου-ΝΟ Ρεθύμνου 8-12

ΠΑΣ Φοίβος-ΑΟΝΣ Μίλων 6-11

ΝΕ Πατρών-Δελφίνια Μεταμόρφωσης 4-13

Βαθμολογία

1. ΑΟΝΣ Μίλων 15

2. ΝΟ Ρεθύμνου 9

3. Δελφίνια Μεταμόρφωσης 9

4. ΝΕ Πατρών 9

5. ΟΥΚ Βόλου 3

6. ΠΑΣ Φοίβος 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου