ΠΟΛΟ

Παρέμεινε στη Β’ ο ΟΕΑ/ΝΑΒ

παρέμεινε-στη-β-ο-οεα-ναβ-7957

Την παραμονή του στη Β’ Εθνική κατηγορία του πόλο σε επίπεδο ανδρών εξασφάλισε ο ΟΕΑ/ΝΑΒ που και την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει μεγαλύτερη κατηγορίας, στοχεύοντας στο βήμα παραπάνω.

Η ομάδα του Νίκου Κωνσταντέλια, που είχε χάσει την πρόκριση στον όμιλο ανόδου στις λεπτομέρειες από τη ΝΕ Λάρισας, αντιμετώπισε σε όμιλο καθόδου τους Άργη Καλαμάτας, ΝΕ Λαμίας και ΝΟ Αγίου Νικολάου στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος», έχοντας ως απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα από την ομάδα της Κρήτης. Έτσι, οι Βολιώτες εξασφάλισαν επάξια την παραμονή τους στην κατηγορία, για μία ακόμη χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο ΟΕΑ/ΝΑΒ επικράτησε το Σάββατο του Άργη Καλαμάτας με 12-5 και τη ΝΕ Λαμίας 15-11, πανηγυρίζοντας ήδη από τη 2η αγωνιστική την παραμονή του. Η ήττα από το ΝΟ Αγίου Νικολάου, που κατετάγη 1ος στο συγκεκριμένο Ομιλο, με 14-9 ήταν ανώδυνη για τον ΟΕΑ/ΝΑΒ που πήρε τη 2η θέση στη βαθμολογία. Αντίθετα, οι ομάδες της Καλαμάτας και της ΝΕ Λαμίας υποβιβάστηκαν στη Γ’ Εθνική.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κωνσταντέλιας, σε δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εξασφάλιση της παραμονής για την ομάδας του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι και ευχαριστημένοι αν και πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε στους ομίλους ανόδου. Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι η παραμονή ήρθε και λόγω του ότι ήμασταν όλοι μαζί στην πισίνα, δεν έλειπε κανείς και εξαιτίας αυτού, κάναμε τα καλύτερά μας παιχνίδια».

Το ρόστερ της βολιώτικης ομάδας αποτέλεσαν οι: Τάσος Παπασπυρόπουλος, Σπύρος Μαλαμούσης (τερματοφύλακες), Τάσος Μεταξιώτης, Μιχάλης Παναγόπουλος, Διαμαντής Διαμαντόπουλος, Σόλων Νικολάου, Γιάννης Μάκος, Γιώργος Σουγκάρης, Κώστας Λιούπης, Γιάννης Κούτνας, Γιάννης Βαρβέρης, Γιάννης Κατσώνης, Αποστόλης Τζιανής, Φοίβος Κουρνούτος, Δημήτρης Βαρδάκης, Δημήτρης Βαΐτσης, Γιώργος Τηνιακός, Νίκος Χιλντεπάτογλου, Γιάννης Καλαβρός, Στέφανος Κακάσης, Νίκος Αθανασιάδης.

Τα αποτελέσματα:

1η αγωνιστική

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Αργης 12-5

ΝΟ Αγ. Νικολάου-ΝΕ Λαμίας 16-13

2η αγωνιστική

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΕ Λαμίας 15-11

ΝΟ Αγ. Νικολάου-Αργης 13-4

3η αγωνιστική

ΝΟ Αγ. Νικολάου-ΟΕΑΝΑΒ 14-19

Αργης-ΝΕ Λαμίας 7-14

Βαθμολογία:

ΝΟ Αγ. Νικολάου 9

ΟΕΑ/ΝΑΒ 6

ΝΕ Λαμίας 3

Άργης Καλαμάτας 0

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου