ΠΟΛΟ

Βραβεύει τον Τζαμτζή

βραβεύει-τον-τζαμτζή-17395

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Tον ΟΦ Θεσσαλονίκης φιλοξενεί σήμερα (3μ.μ.) η Νίκη Βόλου για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 πόλο, στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος».

Το παιχνίδι έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Νίκη έχει εξασφαλίσει την είσοδό της στα play offsανόδου, ενώ αντίθετα οι Θεσσαλονικείς καίγονται για βαθμούς, καθώς -υπό προϋποθέσεις- στα παιχνίδια που απομένουν έως το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος μπορούν να «κλέψουν» την 4η θέση των playoffs από τον ΓΣ Ηλιούπολης.

Στο περιθώριο του παιχνιδιού και μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα, το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα τιμήσει τον πρώην αθλητή της και τωρινό υδατοσφαιριστή της ομάδας του ΟΦΘ, Τζαμτζή Σπύρο, για την πολυετή προσφορά του στο τμήμα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα υδατοσφαίρισης της βολιώτικης ομάδας: «Ο Σπύρος ήταν από τα βασικότερα στελέχη της ανδρικής ομάδας την προηγούμενη πενταετία, ακρογωνιαίος λίθος και στις δύο χρονιές που η ομάδα της Νίκης κέρδισε την άνοδο για την Α2 εθνική κατηγορία, ενώ το ήθος που επέδειξε και η αφοσίωση του στο τμήμα ήταν πάντοτε παράδειγμα για όλους τους υπόλοιπους αθλητές.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου καλεί όλους τους φίλους της να παραβρεθούν στην κυριακάτικη αναμέτρηση, για να χειροκροτήσουν έναν από τους σπουδαιότερους αθλητές που έχουν αγωνιστεί με το σκουφάκι της και για να επιβραβεύσουν την ανδρική ομάδα του τμήματος για τη μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία της στο πρωτάθλημα».

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής για τον Β’ όμιλο ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΝΟ Πατρών, που θα γίνει στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Α2 πόλο ανδρών – Β’ όμιλος

Το σημερινό πρόγραμμα

(13η αγωνιστική)

Δημοτικό Ηλιούπολης

2:30μ.μ. ΓΣ Ηλιούπολης-ΝΟ Χαλκίδας

Ποσειδώνιο

2:30μ.μ. Άρης Θες.-ΝΟ Πατρών

«Βασίλης Πολύμερος»

3:00μ.μ. Νίκη Βόλου-ΟΦΘ

(Αχλαδιώτης, Χατζηγούλας)

«Αντ. Πεπανός»

4μ.μ. Νηρέας Πατρών-ΝΟ Λάρισας

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β Γκολ

1. ΝΟ Πατρών 30 (116-80)

2. Νίκη Βόλου 24 (106-81)

3. Άρης 24 (101-67)

4. ΓΣ Ηλιούπολης 18 (101-85)

5. ΟΦΘ 12 (103-103)

6. Νηρέας Πάτρας 9 (74-106)

7. ΝΟ Χαλκίδας 9 (78-119)

8. ΝΟ Λάρισας 6 (83-124)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου