ΠΟΛΟ

Οι Μίνι – Κορασίδες του ΟΥΚ Βόλου «έπεσαν» μαχόμενες

οι-μίνι-κορασίδες-του-ουκ-βόλου-έπεσ-31952

Δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση οι Μίνι Κορασίδες του ΟΥΚ, που συμμετείχαν στον Ομιλο Πατρών για την προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης (γεν. το 2005 και νεότερες).

Η ομάδα του Δημήτρη Καραναστάση είχε τοποθετηθεί στον 4ο όμιλο, με αντιπάλους τους Πανιώνιο, ΝΑΟ Κέρκυρας και Ν.Ε. Πατρών. Οι Βολιώτισσες πάλεψαν σε όλα τα παιχνίδια, γνωρίζοντας ωστόσο 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και τερματίζοντας στην τελευταία θέση του ομίλου. Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, το περασμένο Σαββάτο 28/4, ο ΟΥΚ Βόλου ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 16-7. Ακολούθησαν, χθες, οι ήττες από τους ΝΑΟ Κέρκυρας με 18-1 και ΝΕ Πατρών με 9-7. Στην τελική φάση πέρασαν οι έμπειρες ομάδες του Πανιωνίου και ΝΕ Πατρών, ως πρώτη και δεύτερη αντίστοιχα.

Η ομάδα μίνι κορασίδων του ΟΥΚ αποτελείται από πολίστριες ηλικίας 9-13 ετών, που πήραν πολλές εμπειρίες από το πρωτάθλημα. Η σύνθεση του ΟΥΚ Βόλου είναι η εξής: Κατερίνα Εφραίμογλου, Χρυσάνθη Κουφιδάκη, Κατερίνα Γαργαλέτσου, Στέφη Γιάνναρου, Άννα Νασιάκου, Ελένη Τσιμπερίδη, Ειρήνη Καλλιμοπούλου, Ανατολή Καρούτη, Χαρά Σμπώρου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΝΑΟ Κέρκυρας-Ν.Ε. Πατρών 4-13
Πανιώνιος-ΟΥΚ Βόλου 16-7

ΝΑΟ Κέρκυρας- ΟΥΚ Βόλου 18-1
Πανιώνιος-ΝΕ Πατρών 17-7
Πανιώνιος-ΝΑΟ Κέρκυρας 19-3
ΝΕ Πατρών- ΟΥΚ Βόλου 9-7

Βαθμολογία

Πανιώνιος 9

ΝΕ Πατρών 6

ΝΑΟ Κέρκυρας 3

ΟΥΚ Βόλου 0

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου