ΠΟΛΟ

Σε τουρνουά πόλο στην Αθήνα οι μικροί της Νίκης Βόλου

σε-τουρνουά-πόλο-στην-αθήνα-οι-μικροί-τ-34033

Το παρών σε ακόμα ένα σπουδαίο τουρνουά υδατοσφαίρισης θα δώσει το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Η εταιρεία Agenda Sports Action, σε συνεργασία με τον Ολυμπιονίκη υδατοσφαίρισης Δημήτρη Σελετόπουλο, θα διοργανώσουν στο Λουτράκι από σήμερα Σάββατο 28/04 ως και την Τρίτη 01/05 το 6ο Splash Waterpolo Mini Tournament, και η ομάδα της Νίκης δεν θα μπορούσε να μη δώσει δυναμικό παρών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Θα αγωνιστεί τόσο στην κατηγορία των μίνι παίδων όσο και στα προ-μίνι, ταξιδεύοντας στο Λουτράκι με αποστολή 28 ατόμων. Στο τουρνουά των μίνι παίδων, οπού συμμετέχουν 15 ομάδες, η ομάδα της Νίκης θα έχει στα παιχνίδια του ομίλου αντίπαλους τις ομάδες του ΝΟ Βουλιαγμένης, του Άρη και του Ηλυσιακού, ενώ στη συνέχεια θα υπάρχουν αγώνες κατάταξης με τις ομάδες των υπόλοιπων ομίλων. Η αποστολή των μίνι αποτελείται από τους: Βαλτσιώτη, Μεριστούδη, Κομνιανό, Σιγανό, Παπουτσή, Καλαντζή, Πουλαράκη, Μυλωνά Γ., Ρουμελιώτη, Κανάκη, Γλούμη, Ρομφέα, Σκράπαρη, Βασιλούδη, Μυλωνά Σ.

Η ομάδα των προ-μίνι θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια του ομίλου της τις ομάδες του ΝΟ Βουλιαγμένης, της Ροής, της ΝΕ Πατρών και του Άρη Θεσσαλονίκης, και ο Γιώργος Αδαμάσογλου θα έχει στη διάθεσή του τους: Γεωργαντζά Χ., Κουρκούβελο, Ζαχαρία, Ρουμελιώτη Σ., Μαρσουβανίδη, Καλόγηρο, Γεωργαντζά Κ., Τούλια, Μοναστηριώτη, Κάλη, Καλαμπαλίκη, Ζεμπέογλου, Οικονομίδη.

Η ομάδα της Νίκης θα διαμένει στην αθλητική κατασκήνωση Loutraki Sports Camp και οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου και στην πισίνα της κατασκήνωσης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου