ΠΟΛΟ

Στην τρίτη φάση η Νίκη Β., αποκλείστηκε ο ΟΥΚ

στην-τρίτη-φάση-η-νίκη-β-αποκλείστηκε-62476

Μία πρόκριση και έναν αποκλεισμό γνώρισαν οι ομάδες του Βόλου, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Παίδων, που για τον όμιλο Βόλου διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος».

Η ομάδα της Νίκης Βόλου κατέλαβε την τρίτη προνομιούχο θέση, πανηγυρίζοντας και το εισιτήριο που οδηγεί στην τρίτη φάση της διοργάνωσης, ενώ στην τέταρτη θέση έμεινε ο ΟΥΚ Βόλου, παρά την αξιόλογη προσπάθεια που έκανε. Στο Βολιώτικο «ντέρμπι», η Νίκη επικράτησε εύκολα του συμπολίτη ΟΥΚ, με 16-3.

Τις δύο πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη κατέλαβαν οι ΝΕ Λάρισας και Νηρέας Λαμίας αντίστοιχα. Η ομάδα του ΝΟ Λάρισας δεν κατέβηκε να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι, ενώ αποβλήθηκε από τον Όμιλο μετά και το δεύτερο παιχνίδι, ενώ όλες οι ομάδες πήραν στα χαρτιά τους βαθμούς από τα παιχνίδια με την ομάδα από τη Λάρισα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1η αγωνιστική

ΝΟ Λάρισας-Νίκη Βόλου 0-5 (α.α.)

ΝΕ Λάρισας-ΟΥΚ Βόλου 15-2

2η αγωνιστική

ΟΥΚ Βόλου-ΝΟ Λάρισας 5-0 (α.α.)

Νηρέας Λαμίας-ΝΕ Λάρισας 8-12

3η αγωνιστική

Νίκη Βόλου-ΟΥΚ Βόλου 16-3

ΝΟ Λάρισας-Νηρέας Λαμίας 0-5 (α.α)

4η αγωνιστική

Νηρέας Λαμίας-Νίκη Βόλου 8-6

ΝΕ Λάρισας-ΝΟ Λάρισας 5-0 (α.α.)

5η αγωνιστική

ΟΥΚ Βόλου-Νηρέας Λαμίας 3-10

Νίκη Βόλου-ΝΕ Λάρισας 4-12

Βαθμολογία:

1. ΝΕ Λάρισας 9

2. Νηρέας Λαμίας 6

3. Νίκη Βόλου 3

4. ΟΥΚ Βόλου 0

*Δεν υπολογίζονται στη βαθμολογία οι πόντοι των αγώνων με το ΝΟ Λάρισας, που μηδενίστηκε

Τα ρόστερ

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου, της οποίας προπονητής είναι ο Δημήτρης Κόφφας, αγωνίστηκαν οι: Δαλιάνης, Κοκκινάκης, Καλλιμόπουλος, Τσίχλας Γ., Τσίχλας Στρ., Νιζάμης, Γκανάτσιος, Παπαδημητρίου, Στεφάνου, Βαλτσιώτης, Κομνιανός, Μεριστούδης και Γλούμης.

Στο δυναμικό του ΟΥΚ Βόλου βρέθηκαν: Ανδρόνογλου, Νάσιος, Μπομπός, Μπακαλάκης, Νταρίκος, Μορφωνιός, Αντωνίου, Καραγιάννης, Ντόνας, Ματσάγγος, Παυλίδης, Κονταράτος, Ιωάννου, Χρυσοχού, Καλογήρου, Χαραλαμπίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου