ΠΟΛΟ

Υποχρεώσεις σε διπλό… «ταμπλό»

υποχρεώσεις-σε-διπλό-ταμπλό-65396

Με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα τμήματα υδατοσφαίρισης του Βόλου θα κυλήσει το ερχόμενο τριήμερο, καθώς στη μάχη ρίχνονται τόσο οι άνδρες της Νίκης όσο και οι παίδες, τόσο της Νίκης όσο και του ΟΥΚ.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Στη μάχη του πρωταθλήματος πόλο παίδων για τη Β’ φάση ρίχνονται από σήμερα Παρασκευή 30/3 έως και μεθαύριο Κυριακή 1/4 οι ομάδες πόλο της Νίκης και του ΟΥΚ Βόλου, στοχεύοντας ένα από τα τρία εισιτήρια που θα τις οδηγήσουν στη Γ’ φάση της διοργάνωσης (18-20 Μαΐου) και ένα βήμα πριν από την τελική.

Αμφότερες οι ομάδες του Βόλου είχαν καταφέρει να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις στην προκριματική φάση του πρωταθλήματος που είχε διεξαχθεί στον Βόλο, με το ΝΟ Χαλκίδας να παίρνει την τρίτη θέση και τον ΟΕΑ/ΝΑΒ να κατατάσσεται στην τέταρτη και να αποκλείεται από τη συνέχεια…

Οι δύο βολιώτικες ομάδες θα είναι οι οικοδέσποινες στον Ομιλο Βόλου, που θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος», έχοντας να αντιμετωπίσουν τους ΝΟ Λάρισας, ΝΕ Λάρισας και Νηρέα Λαμίας. Οι υποχρεώσεις τόσο για τη Νίκη Βόλου όσο και για τον ΟΥΚ αρχίζουν σήμερα το απόγευμα, με αντιπάλους τους ΝΟ και ΝΕ Λάρισας αντίστοιχα, ενώ το μεταξύ τους «ντέρμπι» θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου 31 Μαρτίου (αύριο), στις 6μ.μ.

Το πρόγραμμα του Ομίλου Βόλου έχει ως εξής:

1η αγωνιστική

Σήμερα:

7μ.μ. ΝΟ Λάρισας – Νίκη Βόλου

8μ.μ. ΝΕ Λάρισας – ΟΥΚ Βόλου

2η αγωνιστική

Αύριο Σάββατο 31/03

11π.μ. ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Λάρισας

12π.μ. Νηρέας Λαμίας – ΝΕ Λάρισας

3η αγωνιστική

6μ.μ. Νίκη Βόλου – ΟΥΚ Βόλου

7μ.μ. ΝΟ Λάρισας – Νηρέας Λαμίας

4η αγωνιστική

Μεθαύριο Κυριακή 1/4

10π.μ. Νηρέας Λαμίας – Νίκη Βόλου

11π.μ. ΝΕ Λάρισας – ΝΟ Λάρισας

5η αγωνιστική

4:30μ.μ. ΟΥΚ Βόλου – Νηρέας Λαμίας

5:30μ.μ. Νίκη Βόλου – ΝΕ Λάρισας

Τα ρόστερ

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου, της οποίας προπονητής είναι ο Δημήτρης Κόφφας, θα αγωνιστούν οι: Δαλιάνης, Κοκκινάκης, Καλλιμόπουλος, Τσίχλας Γ., Τσίχλας Στρ., Νιζάμης, Γκανάτσιος, Παπαδημητρίου, Στεφάνου, Βαλτσιώτης, Κομνιανός, Μεριστούδης και Γλούμης.

Στο δυναμικό του ΟΥΚ Βόλου θα βρεθούν οι: Ανδρόνογλου, Νάσιος, Μπομπός, Μπακαλάκης, Νταρίκος, Μορφωνιός, Αντωνίου, Καραγιάννης, Ντόνας, Ματσάγγος, Παυλίδης, Κονταράτος, Ιωάννου, Χρυσοχού, Καλογήρου, Χαραλαμπίδης.

Με Ηλιούπολη την Κυριακή η Νίκη

Για την Α2 ανδρών υδατοσφαίρισης, η ομάδα της Νίκης Βόλου υποδέχεται στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» τον Γ.Σ. Ηλιούπολης, για την 8η αγωνιστική, που θα ανοίξει τον Β’ γύρο της φάσης των ομίλων. Το παιχνίδι θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 1 Απριλίου στις 3μ.μ. και οι Βολιώτες θέλουν τη στήριξη των οπαδών τους, που βοηθούν ιδιαίτερα την προσπάθεια τεχνικού επιτελείου και παικτών από την εξέδρα.

Άλλωστε η Νίκη Βόλου, που έχει διανύσει εξαιρετική πορεία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα και την καλύτερη επίθεση και των δύο ομίλων, με συνολική συγκομιδή 76 τερμάτων έχει βάλει πλώρη για τα play off. Η εκπρόσωπος της Μαγνησίας στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία βρίσκεται στη 2η θέση του Β’ ομίλου, με πέντε νίκες και μόλις δύο ήττες, από την ερχόμενη αντίπαλό της στην Αθήνα και από τον πρώτο ΝΟ Πατρών στον Βόλο.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Μπλάνας, σε σχέση με την επιτυχία που έχει έρθει για το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης, τονίζει πως «η σκληρή δουλειά είναι η ανταμοιβή για το τμήμα, αλλά ο στόχος της παραμονής, που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς παραμένει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου