ΠΟΛΟ

Στην τελική φάση ο ΟΥΚ Βόλου, αποκλείστηκε ο ΟΕΑ/ΝΑΒ

στην-τελική-φάση-ο-ουκ-βόλου-αποκλείστ-87024

Με την πρόκριση του ΟΥΚ Βόλου και τον αποκλεισμό του ΟΕΑ/ΝΑΒ από τη συνέχεια ολοκληρώθηκε η Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων στο Κλειστό κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας Βόλου.

Πρώτος κατετάγη ο Πανιώνιος με 12 βαθμούς, δεύτερη η ΝΕ Πατρών με 9 και ο ΟΥΚ Βόλου κατέλαβε την τρίτη προνομιούχο θέση με 6. Στις δύο τελευταίες θέσεις έμειναν η ΝΕ Λαμίας με 3 και ο ΟΕΑΝΑΒ που δε συγκέντρωσε κάποιο πόντο.

Οι μικρές αθλήτριες του ΟΥΚ Βόλου και του προπονητή τους Δημήτρη Καραναστάση πέτυχαν τον στόχο της πρόκρισης στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, επικρατώντας της ΝΕ Λαμίας και του συμπολίτη ΟΕΑ/ΝΑΒ, ενώ γνώρισαν δύο ήττες από τους ισχυρούς Πανιώνιο και ΝΕ Πατρών. Στην ομάδα συμμετείχαν οι παρακάτω αθλήτριες: Ντόνα Κλεοπάτρα, Τσιμπερίδη Ελένη, Νασιάκου Βιργινία, Νασιάκου Άννα, Κουφιδάκη Χρυσάνθη, Γαργαλέτσου Κατερίνα, Μπένη Φωτεινή, Γιάνναρου Γεωργία, Γιάνναρου Στέφη, Καρούτη Ανατολή, Χατζηιωάννου Ξένια, Ευφρέμογλου Κωνσταντίνα, Καλιμοπούλου Ειρήνη, Σμπόρου Χαρά.

Αντίθετα, η ομάδα του ΟΕΑ/ΝΑΒ δεν κατάφερε να πάρουν κάποιο βαθμό, αλλά αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες από τη συμμετοχή της. Για την ομάδα του ΟΕΑ/ΝΑΒ, της οποίας προπονητής είναι ο Στάμος Μακρής αγωνίστηκαν οι: Λίνα Πολίνι, Νικολέτα Αλαμάνα, Ελεάνα Βαμβάκου, Αννα Σκοτίδα, Ζωή Μπιντάκα, Αναστασία Μάντη, Μαριλένα Κλιάφα, Μαρία Γκινάρι, Πηνελόπη Προβίδα, Φαίδρα Βάσιλα, Ιωάννα Μπουγά.

Τα αποτελέσματα:

ΟΥΚ-ΝΕ Λαμίας 21-6

ΝΕ Πατρών-ΟΕΑ/ΝΑΒ 35-0

Πανιώνιος-ΝΕ Πατρών 9-7

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΟΥΚ Βόλου 3-21

ΟΥΚ Βόλου-Πανιώνιος 2-15

ΝΕ Λαμίας-ΟΕΑ/ΝΑΒ 15-4

Πανιώνιος-ΝΕ Λαμίας 33-2

ΝΕ Πατρών-ΟΥΚ Βόλου 24-8

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Πανιώνιος 3-28

ΝΕ Λαμίας-ΝΕ Πατρών 5-23

Βαθμολογία

Πανιώνιος 85-14 12

ΝΕ Πατρών 89-22 9

ΟΥΚ Βόλου 52-48 6

ΝΕ Λαμίας 28-81 3

ΟΕΑ/ΝΑΒ 10-99 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου